Over mij en Blogbymar

Hi, heel leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog!

Over mij

Ik ben Marjolein, 37 jaar en trotse moeder van drie kinderen (2, 4 en 6 jaar).

Marjolein 1
Waarom ik deze blog ben begonnen? Omdat ik graag schrijf, dat heb ik altijd al gedaan. Vroeger in dagboeken, nu dus op het web. Communicatie is ook mijn vak. Ik startte mijn carrière in de reclame- en mediahoek en werk nu als senior communicatieadviseur bij een grote, corporate organisatie. Het ontwikkelen van campagnes is wat ik dagelijks doe. Taal en creatie staan daarbij centraal. Ik word er blij van!

Marjolein 2Maar er zijn nog veel meer dingen waar ik blij van word. Ik ♥ van het strand, ballet, taartjes, takenlijstjes, mijn Samsung Galaxy Note, Coldplay, eten met vrienden, gezond eten, een opgeruimd huis, WhatsApp, mijn Apple MacBook, wonen in Den Haag, een goede film, een mooie documentaire, Facebook, Instagram, Pinterest, een bezoekje aan de kapper, filmpjes monteren, tijdschriften lezen, koffie drinken met vriendinnen, gelakte nagels, op vakantie gaan, winkelen, gestreken stapeltjes wasgoed, lekkere parfum en aftershave & Nike.

Over Blogbymar.com

Met mijn blog wil ik graag andere moeders informeren & inspireren. Ik schrijf vrijwel dagelijks over mijn drukke leven als moeder, vrouw en werknemer. En over alles wat daarbij komt kijken. Ik ben dol op hippe kindermode, kinderkamers en gadgets. Daar zul je regelmatig foto’s of moodboards van voorbij zien komen. Maar vooral ook veel blogs over vaak herkenbare, opvoedingsgerelateerde onderwerpen.

Blogbymar.com – een persoonlijke lifestyle blog met een dagelijks portie tips & inspiratie voor moeders!

Vind je het leuk om mijn blogs te lezen? En wil je weten wanneer een nieuwe blogpost online staat? Like dan in elk geval mijn Facebookpagina of volg me via Bloglovin. Op Instagram plaats ik regelmatig foto’s die je niet altijd op mijn blog terugziet. Ook leuk om me daar dus te volgen :-)

♥ Marjolein