Ideale vakantiebestemming met kinderen: Les Fruits du Passau

3 september 2016 | Categorie: Eropuit

Schreef ik eerder nog over dé ideale vakantiebestemming met kinderen in de Dordogne, nu heb ik er nog eentje voor je, dit keer in de Auverne. Les Fruits du Passau is een domein dat wederom door Nederlanders wordt gerund; Edith en Bart. Met ziel en zaligheid zetten zij zich in om het de gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken. Hoewel het domein met z’n 13 safaritenten en 3 familiekamers niet heel veel groter is dan Domaine le Bost, doet het toch grootser aan. Een groter veld, meer personeel, maar ook meer mogelijkheden voor wat betreft het eten (ontbijt-lunch-diner). Groot voordeel is dat je ook hier ’s avonds lekker kunt aanschuiven voor het diner. Wil je even iets simpels eten, dan bestel je gewoon een lekkere pizza of tosti.

De tenten staan in een grote cirkel op een veld, genoeg ruimte en privacy. In het midden van het veld bevinden zich een paar speelapparaten. Ideaal! Verder is er een ingebouwd zwembad en een skelterbaan. De tenten zelf zijn van alle gemakken voorzien: boxspringbedden voor de volwassenen, stapelbedden voor de kinderen. De tenten hebben een net keukentje, een toilet en zelfs een hangmat!

Ideale vakantiebestemming met kinderen: Les Fruits du Passau

Wat maakt het dat het zo’n ideale vakantiebestemming met kinderen is? Ook voor dit domein geldt: het kleinschalige karakter! Je maakt heel snel contact met andere ouders en kinderen. De kinderen hoppen van tent naar tent met hun vriendjes en vriendinnetjes, een hele vakantie geen omkijken meer naar…

Alle voordelen op een rij:
– Goed bereidbaar met auto (afstand is goed te doen)
– Kleinschalig karakter, dus snel contact met anderen!
– Alleen maar gezinnen met kinderen: genoeg vriendjes en vriendinnetjes dus
– Tenten staan zo opgesteld dat je voldoende privacy hebt
– Tenten zijn van alle gemakken voorzien
– Een overzichtelijk grasveld: je raakt je kinderen niet kwijt
– Lekker aanschuiven voor een heerlijke avondmaaltijd
– Elke dag verse broodjes en croissants

Wij zijn er dit jaar voor de tweede keer geweest. Vooral de combinatie Domaine le Bost en Les Fruits du Passau vonden we met drie uur reistijd van elkaar vandaan ideaal.

Mocht je interesse hebben, neem dan wel snel contact op met Edith en Bart. Ook dit plekje is erg populair!

Een paar kiekjes, genomen door mijn vriendin Tamara van Little Dreams Photography:

Les fruits du passau

Les fruits du passau

Les fruits du passau

Les fruits du passau

Les fruits du passau

Les fruits du passau

Les fruits du passau

 

Facebook reacties

Vorige post

4 reacties

 • Reply Kleine Prinses 3 september 2016

  het ziet er ook erg mooi uit!
  Kleine Prinses onlangs geplaatst…Kleine Prinses aan zee (Nieuwpoort)My Profile

 • Reply Evelien 13 november 2017

  Wat grappig dit jaar gaan wij ook naar deze twee accomodaties eerst inderdaad naar domaine omdat die het verste weg ligt en daarna naar le fruits … zijn jullie in 1 keer gereden of hebben jullie een tussenstop gemaakt ?

  Gr evelien

 • Reply Nynke 16 januari 2018

  Dit is zeker weten een aanrader!

 • Reply missynicolekatje 19 augustus 2018

  Leuke website heb je kwam hier toevallig effe langs wippen

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge