Mijn leven in pics #12: feest!

10 juli 2016 | Categorie: Mijn leven in pics

Hi! Wat leuk dat je weer een kijkje neemt in mijn leven. We zijn weer dik een maand verder sinds mijn laatste ‘mijn leven in pics’. Een maand waarin ik veel gesport heb, mijn ene dochter haar verjaardagspartijtje vierde, mijn andere een turnoptreden had, ik afscheid heb moeten nemen van heel veel collega’s die het bedrijf helaas moeten verlaten, ik mijn allerbeste vriendinnetje weer zag en leuke dingen heb gedaan op het werk. Het was ook de maand waarin ik 8 jaar getrouwd was, we het schooljaar afsloten, ik begonnen ben met yoga en zo heel af en toe (veuls te weinig!) het strand kon bezoeken. Ik kan een heel verhaal opschrijven, maar deze keer plaats ik gewoon lekker veel foto’s. Kijk zelf maar…

Mijn leven in pics

mijn leven in pics 12
1) Ik krijg regelmatig de vraag wat ik precies doe aan sport. Misschien heb je eerder al gelezen dat ik met een personal trainer ben begonnen. Ik heb van hem een workout gekregen voor thuis. 4 schema’s voor 4 dagen per week. Best pittig, maar ik zie dat het effect heeft en daar doe ik het uiteindelijk natuurlijk allemaal voor. 2) Lekker uit eten met een vriendin. Ik probeer ook tijdens dit soort etentjes wel een beetje te letten op wat ik eet. Wat je niet ziet is dat ik mezelf na deze gezonde salade heb verwend met een fout chocoladetoetje. 3) Een paar weken geleden ben ik met yoga begonnen. Het is lekker om ook een keer iets anders te doen dan krachttraining. En om iets te doen met anderen, in plaats van alleen thuis. 4) Ik kreeg deze lekkere zonnebrand van Naïf. Hij smeert lekker en ruikt net als de andere producten van Naïf overheerlijk!

mijn leven in pics 12
5) Als je me volgt op Instagram dan heb je deze foto waarschijnlijk wel voorbij zien komen. Ik kreeg van Coolgift deze ijsvormpjes en plaatste een aantal recepten om zelf ijsjes te maken. 6) Na een boze bui van mijn oudste kreeg ik dit lieve briefje. Ik was helemaal ontroerd. 7) Broer-zusliefde, wat kan ik nog meer zeggen…?! 8) Knuffelen is zo fijn.

mijn leven in pics 12
9/10) Lekker spelen en chillen in de tuin. 11) Een doorsnee woensdagochtend. De zon schijnt en een vriendin en ik gaan samen met onze jongsten naar het strand. Zie je hoe leeg het is?! Heerlijk! 12) Onder de indruk en trots was ik op mijn lieve collega Hilde die met het theatergezelschap ‘De Zwarte Weduwe’ Festen speelde. Normaal houd ik niet zo van amateurtoneel, maar ik genoot van begin tot eind!

mijn leven in pics 12
13) Een enorme luxe: samen met man- en zoonlief alleen de stad in. Manlief wilde nieuwe sneakers hebben en Marnix trok deze uit de rekken. 14) Mijn oudste had een turnoptreden in deze circustent. Al met al duurde het maar liefst 4,5 uur. Een houten kont maar wel supertrots natuurlijk! 15) Vader & zoon. 16) In juni waren we 8 jaar getrouwd. Manlief verraste me met deze Ice-Watch. Love the colours!

mijn leven in pics 12
17) Een van de leukste dingen van mijn werk: op pad voor film/fotografie. Dit keer opnames voor een nieuwe film voor een van onze diensten. 18) In het ziekenhuis wachten op de arts. Alles is goed, operatie geslaagd! 19) Mijn allerbeste vriendinnetje met haar mooie gezin. Het past allemaal nét. 7 kids! 20) Ik was BLIJ met dit lieve vaasje. Vooral de tekst aan de binnenkant van het kaartje was zo lief!

mijn leven in pics 12
21) Vaders’ trots. 22) Zo aan het einde van het schooljaar ligt mijn oudste weer vaker dwars. Met z’n allen hebben we onze belangrijkste huisregels bepaald en opgehangen. Zal daar in een aparte blog meer over schrijven. 23) Speeltuinen bijven leuk. 24) Een afscheidsetentje van een aantal collega’s die helaas weg moeten. Treurig en emotioneel. Deze zonsondergang sloot de avond af.

mijn leven in pics 12
25) Dat je een uur hebt lopen zwoegen op een traktatie en dan opeens bedenkt dat het misschien wel helemaal niet in de koelkast past. Gelukkig, na wat duw- en trekwerk paste het nét. 26 t/m 28) Bijna 5 jaar is dit lieve meisje. We vierden haar verjaardagspartijtje.

mijn leven in pics 12
29) Voor de zekerheid kocht ik 10 schildersetjes bij Action, voor het geval het slecht weer zou worden tijdens het verjaardagspartijtje. Gelukkig hadden we ze niet nodig. De komende tijd kunnen de meiden hun schilderkunsten laten zien. 30) Ik houd van de uitverkoop en heb weer wat dingen gescoord voor de meiden. Dit leuke neon jurkje van Tumble ’n Dry bijvoorbeeld. Een van mijn favoriete merken! 31/32) Gelukkig, we konden weer naar het strand.

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reply Vlijtig Liesje 12 juli 2016

    Een personal trainer lijkt me ideaal, omdat je dan echt een sportprogramma op maat hebt. Fijn dat je ook echt effect ziet.
    Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…5 Marktplaats aankopen + gezinsuitbreiding via Marktplaats : )My Profile

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge