Fiene 5 jaar – blij en een beetje weemoedig

19 juli 2016 | Categorie: Persoonlijke posts

Ik ben vandaag blij. Blij dat we gisteravond het hele huis hebben versierd. Dat ik samen met mijn oudste alle cadeautjes heb ingepakt. Dat manlief vanmorgen vroeg de croissantjes bakte en we met z’n allen onze jarig job al zingend wakker hebben gemaakt. Blij omdat er zo’n grote glimlach op haar gezicht verscheen. Omdat ze zo trots is dat ze eindelijk 5 jaar is. Blij omdat zij zo blij is met all haar cadeautjes. En blij omdat zij zo dankbaar was dat ze zelf mocht bepalen wat we gingen eten vanavond (pannenkoeken en ijs).

LEES OOK: EEN DAG UIT HET LEVEN VAN EEN WERKENDE MOEDER

Fiene 5 jaar – blij en een klein beetje weemoedig

Maar ergens in de verte voel ik me de hele dag ook een beetje weemoedig. Door de herinnering aan toen. 5 jaar geleden hoogzwanger in de Bijenkorf. Een paar uur later die vreselijke bevalling die in een keizersnede eindigde. De eerste keer dat ik haar te zien kreeg. De verbazing om die zwarte haartjes op haar hoofdje. Het enorme geluksgevoel met mijn pasgeboren baby in mijn armen. De eerste keer dat ze de melk uit mijn borst dronk. De heerlijke kraamtijd…

5 jaar

Elke verjaardag van elk kind heb ik er weer last van. Want een verjaardag is ook een dag om terug te kijken naar toen. Een dag die geen enkele moeder ooit zal vergeten. Een dag die heel blij maakt maar soms dus ook een beetje weemoedig…

5 jaar! Ik wou dat ik de tijd nu even stil kon zetten. Genieten van deze 5 jaar. Van een meisje dat zo ontzettend lief, leuk en vrolijk is. Eigenzinnig ook. Mijn lieve schatje, ik hou van jou!

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reply Sabine 20 juli 2016

    Wat mooi geschreven! Ik heb geen kinderen maar kan me er toch wel iets bij voorstellen, dat gevoel… Van harte gefeliciteerd!
    Sabine onlangs geplaatst…Fotoblog: het spectaculaire meer van NeusaMy Profile

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge