8 jaar getrouwd – Een ode aan mijn man!

28 juni 2016 | Categorie: Persoonlijke posts

Vandaag ben ik precies 8 jaar getrouwd! 8 jaar, my god, wat gaat de tijd toch hard. Gisteravond lagen we samen in bed en dachten we terug aan toen. Ik was nog een twintiger, hij een dertiger. We leefden samen ons leven zonder kinderen. Doen en laten wat we wilden. Niet meer voor te stellen. Op die ene bewuste winteravond ging hij opeens op zijn knieën. En natuurlijk zei ik JA.

En nu, 8 jaar later, zou ik opnieuw volmondig JA zeggen. Ik zou opnieuw een hartje achterlaten op zijn Relatieplanet-profiel. Uren met hem aan de telefoon hangen. Naar Den Haag rijden om hem voor het eerst te ontmoeten. Hem voor het raam zien staan en ‘YES’ denken. Ik zou opnieuw met hem samenwonen, een huis kopen en kinderen krijgen. Er is niets dat ik niet zou doen…

een ode aan mijn man

Een ode aan mijn man!

Hij is de man die mij heeft laten voelen hoe anders een relatie kan zijn. Hoe het is om op handen gedragen te worden. Hij die me ziet staan, me verrast, me liefde geeft. Mij drie mooie kinderen heeft geschonken. Een man die me laat nadenken over ons leven, de toekomst. Me stimuleert het beste uit mezelf te halen maar me ook gewoon neemt zoals ik ben. Hij die na een ruzie niet kan slapen zonder het goed te maken, openstaat voor het onbekende en net als ik van verandering houdt.

een ode aan mijn man

Geen dag is saai zonder jou. Geen man die beter bij me past dan jij. I love him. I LOVE YOU!

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reply Noralt 29 juni 2016

  Wat mooi! Gefeliciteerd! Leuk die oude foto’s, doe je nog een keer een fotoblogje over de dag zelf? (Sorry: Aagje! )

 • Reply Jacqueline 29 juni 2016

  Wat een mooie ode. Gefeliciteerd!
  Jacqueline onlangs geplaatst…Loedermoeder: wil je echt zo genoemd worden?My Profile

 • Reply Maaike 29 juni 2016

  Wat lief! Mooi geschreven en natuurlijk gefeliciteerd!

 • Reply Saskia 29 juni 2016

  Wat een super lief stukje! Gefeliciteerd :-) Wij gaan richting de helft van jullie jaren

 • Reply Sabine 29 juni 2016

  Prachtig geschreven! En wat een mooie foto van jullie: heel gelukkig!
  Sabine onlangs geplaatst…Naar de huisarts in Colombia: een leerzame ervaringMy Profile

 • Reply Kleine Prinses 14 juli 2016

  lief hoor !
  Kleine Prinses onlangs geplaatst…Quote van de week (W28)My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge