Sexy badpakken voor jonge moeders? Ze bestaan!

12 mei 2016 | Categorie: Fashion

Wat zijn de we afgelopen dagen verwend met het mooie weer! Daar waren we wel aan toe he?! Ik woon dichtbij het strand en vind het heerlijk om er met de kinderen heen te gaan. Omdat ik hier niet opgegroeid ben blijf ik het elke keer weer een cadeautje vinden als ik er met de kinderen op de fiets heen kan. Maar het strand is ook een klein dingetje voor me. Drie zwangerschappen en drie keer 30 kilo (!!) aankomen en weer afvallen heeft toch wat sporen achtergelaten. Ik was vroeger altijd een spriet, maar -logischerwijs- hebben die zwangerschappen (en misschien ook de leeftijd) iets met mijn lijf (lees: buik) gedaan. Sinds de geboorte van de oudste loop ik om die reden niet graag meer in een bikini rond. Elk jaar weer vind ik het een crime; wat trek ik aan op het strand?

Zijn er leuke badpakken voor jonge vrouwen?

Een badpak heb ik altijd iets gevonden voor oude vrouwen of zwemsters, niet iets voor een jonge moeder. Ik schafte ze aan maar heel eerlijk: ik voelde me er gewoon diep ongelukkig in! Waar ik ook zocht, alle badpakken die ik zag waren mutserig. Badpakken met van die plooien op de buik, in afschuwelijke kleuren of prints en met van die voorgevormde oude-vrouwen-cups. Een bijkomend nadeel is dat ik lang ben (1.88) en de meeste badpakken zijn niet voor lange vrouwen gemaakt. De rugpanden zijn te kort waardoor het badpak aan de bovenkant te veel gaat trekken. Dat doet niet veel goeds voor je borsten kan ik je zeggen. Ik verbaas me er elk jaar weer over. Ik ben toch niet de enige moeder die kampt met een buikje? Waarom zijn er dan zo ontzettend weinig leuke badpakken te koop?

Ik heb het wel geprobeerd hoor, een bikini. Met een handvol bikini’s liep ik dan weer hoopvol de paskamer van een lingeriezaak in.Focus je op de dingen die je wél hebt“, zei een vriendin onlangs nog tegen me. “Kijk eens hoe slank je bent” of “kijk naar je lange benen” of “leg de focus op iets anders, je borsten bijvoorbeeld“. Maar zelfs dooddoeners als “ach, dat buikje valt toch best mee?” of “je hebt wel drie mooie kinderen op de wereld gezet“, hebben mij niet weten te overtuigen. Get drunk, I need the truth!

Sexy badpakken voor jonge vrouwen!

Terug naar de badpakken dus. Na wat speurwerk op internet (Google search: ‘long torso badpakken’) ging er een paar dagen geleden een wereld voor me open. Er zijn dus wel degelijk leuke, hippe, sexy badpakken te verkrijgen! Ik heb gewoon op de verkeerde plekken gezocht kennelijk. Ik hoef dit jaar dus niet in een gerimpeld exemplaar rond te lopen, thank god! Kijk zelf maar eens:

sexy badpakken

sexy badpakken

Zoals je ziet lijken de modellen allemaal een beetje op elkaar. Het accent ligt -met een diepe decolleté- vooral op de borsten. Daar moet je je uiteraard wel comfortabel bij voelen. Maar hé, als moeder mag je er toch best een beetje sexy bijlopen?!

Uiteindelijk schafte ik deze twee sexy badpakken aan waar ik heel blij mee ben. Het bovenste badpak is van Calvin Klein, de onderste van Michael Kors. Beide zijn bij de Bijenkorf verkrijgbaar.

sexy badpakken

sexy badpakken

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reply Nicole 12 mei 2016

  Ik moet zeggen dat ik bovenstaande badpakken eigenlijk niets vind haha. Voor mezelf dan he. Die gerimpelde vind ik juist wel prettig omdat het een beetje verbloemd. En die hierboven zou ik me niet prettig in voelen denk ik.. Te sexy ofzo.. Je ziet toch nog teveel. En dat wil ik juist verhullen haha.
  Nicole onlangs geplaatst…Een brief aan mijn peutermeisjeMy Profile

  • Reply Marjolein 12 mei 2016

   Ja, ik dacht ook altijd dat ik die rimpeltjes nodig had, maar als het badpak mooi strak zit, dan verbloemt dat al een buikje! Bij een diepe decolleté moet je je inderdaad wel comfortabel voelen!

 • Reply Celina 12 mei 2016

  Prachtig! Ik heb geen kinderen gehad of een erg buikje maar ik zou die donkerrode zo halen :)

  • Reply Marjolein 12 mei 2016

   Ja, leuk is die he?!

 • Reply Sabine 13 mei 2016

  Wat een leukerds!! Ik heb ook geen kinderen, maar zoiets zou ik best willen dragen! Vooral die blauwe en die paarse of donkerrode, wat is het, vind ik leuk!
  Sabine onlangs geplaatst…De schokkende waarheid over vluchtelingen in ColombiaMy Profile

 • Reply Vlijtig Liesje 13 mei 2016

  Stuk voor stuk mooie badpakken! Maar de modellen zijn natuurlijk ook wel heel erg mooi inshape.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Boeken opruimen: hoe doe je dat in vredesnaam?!My Profile

 • Reply Jacqueline 13 mei 2016

  Oei, niks voor mij zulke badpakken! Ik heb een behoorlijke boezem en hier zou ik me toch echt niet prettig bij voelen. Maar fijn dat jij wel iets hebt gevonden wat bij je past!
  Ik doe nu al jaren met een retro style badpak, maar denk eraan om een keer zelf wat te maken. Patroon heb ik al liggen en de bikinibroek versie heb ik al uitgeprobeerd. ;-)

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge