Mijn leven in pics #11: sneeuw en zon

24 mei 2016 | Categorie: Mijn leven in pics

Mijn laatste leven in pics schreef ik alweer ruim een maand geleden. Ik heb de afgelopen weken namelijk een beetje lopen twijfelen over deze rubriek. Ik zie dat de rubriek goed gelezen wordt door jullie. Dat vind ik natuurlijk hartstikke leuk! Jullie zijn toch kennelijk een klein beetje nieuwsgierig naar de dingen die ik gedaan heb. Ik heb ook niet voor niets een persoonlijke blog, dus ik vind het ook logisch om daar zo af en toe wat foto’s van mijn leven op te plaatsen.

Aan de andere kant vraag ik me ook steeds meer af of je wel foto’s van je kinderen online moet delen. Ik schreef daar een paar dagen geleden deze blog over. Twijfels dus. En vandaag besluit ik ondanks alle twijfels om toch weer een paar kiekjes met jullie te delen. Ik kan het gewoon niet laten ;-) Geen uitgebreid verslag, gewoon een aantal foto’s. Kijk zelf maar:

Mijn leven in pics

mijn leven in pics

1) Ons ochtendmomentje in bed. Sweet. 2) Manlief verraste me met een heerlijk diner bij Niven Kunz. Normaal eten we nooit zo luxe, maar man-o-man wat was het 10-gangen (!!) menu heerlijk. Hij kookt volgens het 80/20-principe (80% groente). Echt een aanrader als je een keertje gek wilt doen… 3) De een eraf, de ander erop. Haar allereerste zwemles! 4) Zo’n ander ochtendmomentje. Ja, ik stal ze ’s morgens voor de televisie #loedermoeder.

mijn leven in pics

5) Haar C-diploma in de pocket #trotsemoeder. 6) We kregen een hangmat met standaard die we mochten uitproberen. En ik mag er ook eentje weggeven aan jullie. Hebben jullie mijn winactie al gezien? Nog een paar dagen en dan maak ik de winnaar bekend! 7) Zal ik jullie eens iets geks vertellen? Ik woon al 2 jaar in ons huis en ik ben vorige week voor het eerst in bad gegaan! Jullie verklaren me vast voor gek. Maar ik heb ’s avonds altijd zoveel te doen dat ik liever even onder de douche stap. Ik weet nu wel: dit ga ik vaker doen! 8) Mijn mooie meisje bij de kapper. Is ze niet lief?

mijn leven in pics

9 t/m 12) We gingen voor een familiebezoek een paar dagen naar het hoge noorden (Noorwegen) waar het vooral koud en nat was. We spotten onderweg zelfs sneeuw en opa zette meteen het busje aan de kant! Ondanks dat het daar 20 graden kouder was dan in Nederland, hebben we ons prima vermaakt.

mijn leven in pics

13) Van de sneeuw naar de zon. Wat was het heerlijk om in de warmte terug te komen! Natuurlijk hebben we meteen het strand opgezocht. Dit keer konden de bikini’s wél aan. 14) Wat doe je als je peuter al om 5.30 uur wakker wordt? Precies! 15) Terug in Nederland hebben we ook meteen het ledikant omgeruild voor een juniorbed. Wat is hij trots op zijn nieuwe bed! 16) Zomaar, omdat ik haar lief vind…

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reply Eline 27 mei 2016

  In mei spelen met de sneeuw, heerlijk! Ziet er supergezellig uit allemaal :)
  Eline onlangs geplaatst…EHBW: Eerste Hulp Bij WaterpokkenMy Profile

 • Reply Mijn leven in pics #12: feest! - Blogbymar.com 10 juli 2016

  […] Wat leuk dat je weer een kijkje neemt in mijn leven. We zijn weer dik een maand verder sinds mijn laatste ‘mijn leven in pics’. Een maand waarin ik veel gesport heb, mijn ene dochter haar verjaardagspartijtje vierde, mijn […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge