Winnen: hangmat met standaard!

17 mei 2016 | Categorie: Lifestyle, Winnen

Wat waren we opeens verrast door het mooie, tropische weer. Jammer dat het nu weer even wat minder is. Helaas was ik net op het moment dat het hier tropisch warm was in het koude (bijna 20 graden kouder!) Noorwegen. Waar we ons overigs in winterse kledij ook prima binnen vermaakt hebben hoor. Terug in Nederland heb ik gelukkig nog een paar mooie dagen kunnen meepikken. De tuindeuren open, kinderen in korte broeken op de trampoline en zelfs het zwembadje is even opgezet. Je kunt me geen groter plezier dan dat doen!

Relax, neem een hangmat!

Al lopend door de tuin begonnen mijn handen meteen te jeuken. De planten staan al volop in bloei, maar de tuin ziet er buiten dat nog heel ongezellig uit en is hoognodig toe aan een voorjaarsbeurt. In de schuur had ik al een paar maanden een hangmat met standaard in verpakking staan. Ik vond het een mooi moment om deze in elkaar te zetten. Om de boel een beetje op te fleuren. Tropilex benaderde me een tijdje geleden of ik het leuk vond om een van hun hangmatten uit te proberen. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen.

De hangmat mét standaard was zo geïnstalleerd. En natuurlijk wilden alledrie de kinderen er meteen even in liggen. ‘Schommelen, schommelen, schommelen!’ Meteen daarna werd de hangmat ingepikt door manlief, die er met een boekje in ging hangen. En later die dag ben ik er zelf ook even in gaan liggen. Heel even maar ;-)
Een hangmat… ik vond het altijd typisch iets voor tropische oorden, maar waarom zou je het tropische strand niet naar je tuin halen? Liggen je kinderen tussen de middag of ’s avonds in bed, leg alles lekker aan de kant en relax! Sluit gewoon je ogen en waan je ergens in Zuid-Amerika. Wil je ’s avonds je tuin weer aan kant hebben, dan ruim je de hangmat heel eenvoudig op.

hangmat met standaard

Tropilex heeft buiten deze hangmat met standaard nog heel veel andere leuke hangmatten en zelfs hangstoelen! In allerlei verschillende formaten, stoffen en prints. Kijk hier maar eens.

Winnen: hangmat met standaard!

Ik heb weer iets heel leuks voor jullie! Ik mag namelijk van Tropilex een van jullie blij maken met een hangmat met standaard t.w.v. € 100,-! Kans maken is supersimpel:

♥ Like Blogbymar op Facebook.
♥ Like het bericht van deze winactie op Facebook.
♥ Laat mij in een reactie op Facebook weten dat jij kans wilt maken op deze prijs.

Meedoen kan tot en met dinsdag 31 mei. De winnaar maak ik op woensdagavond 1 juni op mijn Facebookpagina bekend. Houd mijn pagina dus in de gaten!

AND THE WINNER IS… SANDRA CORNELIA!
Gefeliciteerd Sandra! Stuur me mij een berichtje met je adresgegevens? Alvast veel plezier ermee!

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

15 reacties

 • Reply Herma 17 mei 2016

  Oh wat heerlijk lijkt me dat!! Veel plezier ermee!!!

 • Reply Marleen 17 mei 2016

  Bij onze nieuwe woning kregen we een zwembad kado! Het was helaas een kikkerpoel en na heeeeul veel ellende doet het zwembad het eindelijk goed. Zo’n prachtige hangmat zou het compleet maken!

 • Reply Melissa Polfliet-deJonge 17 mei 2016

  Dat lijkt mij zooooo genieten. Heerlijk chillen in onze tuin schommelend met mn zoontje. Van een zwoel zomerbriesje hihi. Geweldige give away. Manlief zou hier ook echt heel erg blij mee zijn. Na een lange dag zwaar werk even bijkomen in de hangmat. Waanzinnig gaaf.

 • Reply Nathalie 17 mei 2016

  Jaaaa! Wat een vette actie! Ik wil heel graag mee doen maar niet voor mijzelf!

  Een vriendin van mij verdient dit enorm ze is oas moeder en verhuist! Aardig wat stress met zo’n kleintje maar ze doet het super! Vandaar dat zij wel in het zonnetje gezet mag worden… LETTERLIJK met deze onwijs gave hangmat :D

 • Reply Esmeralda 17 mei 2016

  Heerlijk hangen in de tuin, in de zon, in de zomer

 • Reply Kelly Aarts 17 mei 2016

  Ik ga snel meedoen! Superprijs zeg!

 • Reply Nicol meewis 17 mei 2016

  Wat onzettend lekker lijkt me dit!!!
  Even geen mama tijd, al is die altijd ;) maar gewoon even ME time, lekker met een tijdschriftje kunnen genieten.
  Als de kindjes op bed liggen weer opnieuw de tuin in;) lijkt me super lekker liggen !

 • Reply simpel, met een snufje liefde 18 mei 2016

  Dat lijkt me heerlijk. Liggen in die hangmat met een blaadje en een drankje.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Ik word maar niet zwanger…of toch wel!?!My Profile

 • Reply Vlijtig Liesje 18 mei 2016

  Ik vind het slim dat er een standaard bij geleverd wordt! Niet iedereen heeft bomen op gepaste afstand staan.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Lees jij een boek wel eens meerdere keren?My Profile

 • Reply elisabeth maria martina 18 mei 2016

  mooi kado voor vaderdag

 • Reply Nathalie Hellmig 18 mei 2016

  WAUWIE!! Dit is echt superleuk Blogbymar.com !!! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke hangmat gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Whaaaaaaa zo'n WAANZINNIG mooie en heerlijk hangmat staat echt bovenaan mijn lijstje, WAUW <3 Wat een LUXE om deze in mijn tuintje te hebben mogen staan :D Op en top genieten.. kom maar op! SUPER SPANNEND!ben echt helemaal ENTHOUSIAST MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor ;-)
  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :*

 • Reply Eline 22 mei 2016

  Nou hee, doe ik ook eens mee aan een winactie! Deze is wel heel erg mooi zeg… We gaan dit jaar de tuin (lees: onkruidjungle achter ons huis) eens aanpakken. Dit zou wel een mooie aanwinst zijn, en tegelijk een stukje motivatie om eens te beginnen…
  Eline onlangs geplaatst…3 supersnelle salades – De Doutzen ChallengeMy Profile

 • Reply Linda Meester 29 mei 2016

  Joh en je gaf een antwoord op mijn vragen, dus ik maak graag kans
  Linda Meester onlangs geplaatst…Gratis: Hela SatésausMy Profile

 • Reply Noraly 29 mei 2016

  Ik waag ook graag een kansje, te leuk voor de kids om lekker in te schommelen!
  Noraly onlangs geplaatst…De kleur van mei is…My Profile

 • Reply Mijn leven in pics #11: sneeuw en zon - Blogbymar.com 10 juli 2016

  […] standaard die we mochten uitproberen. En ik mag er ook eentje weggeven aan jullie. Hebben jullie mijn winactie al gezien? Nog een paar dagen en dan maak ik de winnaar bekend! 7) Zal ik jullie eens iets geks […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge