Mijn leven in pics #10

11 april 2016 | Categorie: Mijn leven in pics

Leuk dat je weer even meekijkt met deze ‘mijn leven in pics’. En jawel hoor, weer 2 weken voorbij! Ik moet altijd graven in mijn geheugen, wat hebben we ook al weer gedaan? Even terugkijken naar de foto’s die ik heb gemaakt. Dat waren er niet zo veel dit keer. Oh ja, het was Pasen, dat is waar ook. Jeetje, dat lijkt alweer lang geleden! Het waren 2 gezellige dagen met natuurlijk lekkere ontbijtjes en veel chocolade-eitjes voor de kinderen. Een beetje te veel. Vanuit verschillende hoeken kwamen de eitjes aangevlogen. Dagen na Pasen werd er nog gezeurd of ze er alsjeblieft nog eentje mochten. Ik werd er een beetje iebel van en heb ze stiekem weggegooid. Sorry!

Diezelfde week werd de kleine man geopereerd. Misschien hebben jullie mijn blog hierover wel voorbij zien komen. We hebben ruim een half jaar op de operatie gewacht. Gelukkig viel het allemaal erg mee. Ondertussen zijn we ruim een week verder en de twee hechtingen zien er netjes uit. Al met al heeft hij weinig tot geen last gehad van de ingreep.

Met een aantal vriendinnen heb ik ook nog een lekkere massage gehad. Geen foto’s haha! Daarna lunchen en gezellig bijkletsen. Het was heel fijn om even een momentje voor mezelf te hebben. Verder heb ik nog een berg te kleine kleding van de kinderen verzameld en naar een kinderkledingbeurs gebracht. Geen geneuzel meer met Marktplaats, ideaal!

Hoogtepunt was toch wel onze dag met vrienden in Baarn. Ik had mijn beste vriendinnetje al maanden niet gezien. We kennen elkaar al bijna 22 jaar! Door de afstand en ons drukke gezinsleven zien we elkaar helaas veel te weinig. We hebben genoten in een speelbos. Een prachtig plekje in het bos vol met hutten, een stromend beekje en picknicktafels. De kinderen hebben het super gehad. Mijn vriendin is fotograaf en heeft die middag heel wat foto’s van mij en de kinderen gemaakt. Binnenkort gaan jullie een aantal van die foto’s zien. Mocht je trouwens nog mooie foto’s van jezelf of je gezin willen laten maken, neem vooral een kijkje op haar site!

Mijn leven in pics

mijn leven in pics 1) Ik vind dit zo’n lief kiekje van de kleine tevreden man. 2) Marnix op z’n nieuwe Veloretti loopfiets. 3) Een verborgen speeltuintje; een pareltje. 4) Bij de kapper.

mijn leven in pics 5) Mijn drie schatjes. 6) Zusterliefde. 7) Een lekker ijsje, net na de operatie. 8) Over ijsjes gesproken…

mijn leven in pics 9 t/m 12) Een heerlijke dagje met vrienden. Dit soort leuke bossen kom je in Den Haag jammer genoeg niet tegen.

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reply Noraly 11 april 2016

  Leuke dingen heb je gedaan. Een massage!! En dat bos in Baarn. Ik ben er in Den Haag aan gewend geraakt dat je altijd samen met andere mensen ergens wandelt. Wel fijn als je weer een helemaal nieuw plekje ontdekt.
  Noraly onlangs geplaatst…Heb je de nieuwe ZARA collectie al gezien?My Profile

 • Reply Vlijtig Liesje 12 april 2016

  Bij de kapper vindt hij het niet zo leuk zo te zien.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…8 tips voor succesvol kringlopenMy Profile

  • Reply Marjolein 15 april 2016

   Inderdaad een serieuze blik ;-)

 • Reply Mijn leven in pics #11: sneeuw en zon - Blogbymar.com 24 mei 2016

  […] Mijn laatste leven in pics schreef ik alweer ruim een maand geleden. Ik heb de afgelopen weken namelijk een beetje lopen twijfelen over deze rubriek. Ik zie dat de rubriek goed gelezen wordt door jullie. Dat vind ik natuurlijk hartstikke leuk! Jullie zijn toch kennelijk een klein beetje nieuwsgierig naar de dingen die ik gedaan heb. Ik heb ook niet voor niets een persoonlijke blog, dus ik vind het ook logisch om daar zo af en toe wat foto’s van mijn leven op te plaatsen. […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge