Veloretti loopfiets – retro & cool!

6 april 2016 | Categorie: Speelgoed & gadgets

Van alle dingen die ik in de afgelopen jaren voor mijn kinderen heb gekocht zijn er twee mijn absolute favoriet: de step en de loopfiets. Er gaat geen dag voorbij of mijn kinderen sjezen op hun step naar en van school. Ideaal vind ik ze. Toen mijn meiden nog kleiner waren, scheurden ze op hun loopfiets voorbij. We hadden een houten rozen. Eerst leerde de oudste erop fietsen en nog geen twee jaar later mijn middelste. Toen bleek dat onze derde een jongen werd, hebben we de fiets verkocht. Roze ging me iets te ver voor een jongen.

Al een tijdje was ik op zoek naar een loopfiets voor de kleine man. Ondertussen heb ik er al een aantal in mijn handen gehad. Dit keer wilde ik geen houten fiets, op een een of andere manier voelde het allemaal wat minder stevig aan. Ik wilde ook perse rubberen banden en geen plastic. Aangezien onze kleine man nogal groot van stuk is, is de gemiddelde loopfiets ook te klein. Een vereiste dus dat de fiets in hoogte verstelbaar was.

Loopfiets van Veloretti: retro & cool!

Toevallig viel mijn oog een paar weken geleden via Instagram op de stoere, retro fiets van Veloretti. Veloretti is een Nederlands fietsenmerk dat retrobikes voor kinderen én volwassenen maakt. De loopfiets is verkrijgbaar in een 6 coole kleuren: wit, geel, donkerroze, rood, olijfgroen en mint. Ik koos uiteindelijk voor de olijfgroene kleur.

loopfiets

We hebben wel even op de fiets moeten wachten, dat was domme pech. De levering vanuit het buitenland liep wat vertraging op. Maar het was het wachten meer dan waard! Bovendien vond ik de service van Veloretti meer dan goed. Ik werd via de mail keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Bij de fiets kreeg ik een duidelijk instructie geleverd en het in elkaar zetten was zo gepiept. De kwaliteit van de fiets is ook echt top!

Na het in elkaar zetten mocht de kleine man ‘m uiteraard meteen testen:

Meer weten? Kijk op Veloretti.

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reply Noraly 6 april 2016

  Hij is leuk! Wij hadden voor Aidan een Early Rider en eindelijk eindelijk is lelie er nu ook groot genoeg voor. Zij vindt hem mega stoer. Als je eerst een jongen krijgt en daarna pas een meisje speelt dat veel minder dat dingen niet her te gebruiken zijn. ;)
  Noraly onlangs geplaatst…Inspirerende interieurs van creatieve organisatiesMy Profile

  • Reply Marjolein 6 april 2016

   De Early Rider ken ik niet. Nee een meisjesfiets voor een jongen kan echt. Andersom eigenlijk weer wel…

 • Reply Jacqueline 6 april 2016

  Wat een gaaf ding zeg! Ik wilde dat ik de loopfiets eerder ontdekt had, mijn jongste dochter heeft er 1 gehad. Was ideaal, ook als alternatief voor aan de hand lopen, want dat ging me altijd te langzaam en ik ging er scheef van lopen.
  Maar deze is ook nog eens lekker stevig ook. Dat houten loopfietsje van mijn jongste is uiteindelijk gesneuveld toen mijn oudste ermee ging stunten in een skatepark.
  Jacqueline onlangs geplaatst…Aan het werk!My Profile

  • Reply Marjolein 6 april 2016

   Ja gaaf ding he?! Volgens mij bestaan ze nog niet zo heel erg lang…

 • Reply Wilmaaa 7 april 2016

  Onwijs gaaf, echt leuk zo´n retro fietsje!
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Een mama is ook maar een klein meisje dat groot is gewordenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge