Mijn 4 favoriete bloggers van de maand #3

4 april 2016 | Categorie: Persoonlijke posts

Ik ben nu precies 6 maanden ‘serieus’ aan het bloggen. Voor die tijd blogde ik puur en alleen voor mezelf. Meer een soort dagboekje op het net, om een beetje bij te houden hoe het met mij en de kinderen ging. Daar waar toen misschien eens per maand een berichtje verscheen, probeer ik nu minimaal 4 keer per week iets te plaatsen. En niet alleen maar berichten over mij en mijn kinderen, maar over alles waar ik als moeder tegenaan loop en alle dingen die ik leuk vind.

Sinds ik serieuzer aan het bloggen ben, leer ik ook steeds meer andere bloggers kennen. Ik vind het heel leuk om andere blogs te volgen, ervaringen te delen en inspiratie op te doen. Dit is ook de reden waarom ik deze rubriek (mijn favoriete bloggers van de maand) ben begonnen. Om de bloggers die mij (om welke reden dan ook) zijn opgevallen weer met jullie te delen.

Ook in maart heb ik weer een aantal leuke blogs voorbij zien komen. Ik kende ze nog niet, maar misschien zit er wel een aantal tussen die jullie wel al kennen. Het zijn namelijk geen ‘kleintjes’. Hieronder mijn favoriete bloggers van de maand maart.

Mijn favoriete bloggers van de maand maart

Hare Maristeit

favoriete bloggers van de maand

Hare Maristeit, alleen de naam al – briljant toch?! Een super vrolijke blog van Maris uit Haarlem. Maris (moeder van 2 kleintjes) blogt over verschillende onderwerpen. Ze deelt haar liefde voor het restylen van meubelen en lekkere recepten. Ook voor leuke shoptips, DIY’s of een persoonlijk kijkje in haar leven ben je bij Hare Maristeit aan het juiste adres. Kijk zelf maar eens, dan zie je wat voor een kleurrijk persoon Maris is!

Voor mijn kleintje

favoriete bloggers van de maand

Een blog die jullie moeders misschien al kennen; Voormijnkleintje.nl. Ik vind de artikelen op Voormijnkleintje.nl altijd erg lekker geschreven. Grappig, scherp en no nonsense. Heerlijk! Het is een online magazine met een persoonlijke noot, zoals ze zichzelf omschrijven. Veel artikelen over onderwerpen waar wij als moeder/vrouw mee te maken hebben. Bijvoorbeeld deze: waarom peuters ondanks driftbuiten zo superleuk zijn. Of dezewaarom het hebben van een broertje of zusje zo ontzettend leuk is. Ik denk dat deze blog wel in mijn top 10 van favoriete blogs staat.

Hoe mannen denken

Mijn favoriete bloggers van de maand

Nog eentje die ik heel tof vind: Hoe mannen denken?! Een blog voor vrouwen door mannen! Ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe mannen denken over het geven van borstvoeding in het openbaar? Dan moet je deze blog maar eens lezen. Ook om het artikel over straie of strak heb ik in een scheur gelegen. Eigenlijk lig ik regelmatig in een deuk om de artikelen die op ‘Hoe mannen denken’ verschijnen. Zo grappig om eens de onderwerpen van een andere kant (die van een man) belicht te hebben.

Koalabeautymama

Favoriete blogger van de maand

Koalabeautymama is – de naam zegt het al – een blog vooral over beauty, maar ook over fashion en food. En over kinderen! Blogger Sunseeree (moeder van 2) schrijft eigenlijk over alles dat ze leuk vindt. Ik leerde haar blog kennen door een artikel die ik voorbij zag komen over cyberpesten. Hoe zij hierop reageerde vond ik zo ijzersterk! Sindsdien neem ik regelmatig een kijkje op haar blog. Door haar persoonlijke foto-overzichten krijg je een kijkje in haar drukke leven als moeder en blogger!

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reply Diana 4 april 2016

  Wat ik een leuke blogs! Ik ga ze volgen! :-)
  Diana onlangs geplaatst…Slapeloze nachten: 8 maanden geen slaapMy Profile

 • Reply Sabine 4 april 2016

  Leuk overzicht! IK vind Hare Maristeit heel leuk, heb haar onlangs pas ontdekt en geniet erg van haar blogs!
  Sabine onlangs geplaatst…Terugblik op maart 2016My Profile

 • Reply Eelke 4 april 2016

  Ook heel leuk: http://www.alsikopdatpuntkom.nl

 • Reply Noraly 4 april 2016

  Wat leuk, die mannenblog! Kende ik nog niet, ga ik meteen kijken. ;)
  Noraly onlangs geplaatst…Inspirerende interieurs van creatieve organisatiesMy Profile

 • Reply Shifra 4 april 2016

  Ik lees ook heel graag Hare Majesteit! Zo lekker vrolijk!!

 • Reply Mellanie 4 april 2016

  Leuke blogs, ik kende ze al :-)
  Mellanie onlangs geplaatst…Een Highlighter en Blush in één!My Profile

 • Reply Vlijtig Liesje 5 april 2016

  Oh leuk! Sommige kende ik nog niet, dus die ga ik eens even bezoeken!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Ik ben niet flauw, of suf: ik ben introvertMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge