Yumbox: broodtrommel voor een gevarieerde lunch + WIN

15 maart 2016 | Categorie: Health & Food, Winnen

Hup, gauw een paar boterhammen smeren voor de trommeltjes mee naar school. Het is in de meeste gezinnen een dagelijkse routine. Hoewel boterhammen voor opgroeiende kinderen natuurlijk prima zijn, is het ook lekker en gezond om wat variatie aan te brengen in de trommel.

Zoals je misschien wel hebt gezien plaats ik elke zondag een recept voor een gezonde snack. Een verantwoord tussendoortje voor het 10.00 uur momentje op school bijvoorbeeld. Maar misschien ook leuk om eens na te denken over wat je in de broodtrommel zelf stopt? Want waarom zou je elke dag boterhammen meegeven aan je kind? Zelf vind je het waarschijnlijk ook fijn om de ene dag brood te eten en de andere dag een lekkere salade. Mijn kinderen vinden het altijd een leuke verrassing als ze wat anders dan ‘alleen maar bammetjes’ in hun trommeltje aantreffen. Ik vervang één boterham de ene keer door een handje noten en wat groenten, dan stop ik er weer wat extra (gedroogd) fruit in. Mogelijkheden zat!

Bentobox broodtrommel van Yumbox – makkelijk voor een gevarieerde lunch!

Om alles zomaar bij elkaar in een broodtrommel te proppen is niet ideaal. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een broodtrommel met meerdere vakjes om alles goed van elkaar gescheiden te houden. Op voordehap.nl (een online shop vol met vrolijke producten voor de hap thuis, onderweg, het werk en op school) vond ik uiteindelijk de Bentobox broodtrommels van Yumbox. Ik las op verschillende sites dat deze broodtrommels echt ideaal zijn. De broodtrommel is echt veel steviger dan de broodtrommels die ik gewend ben. Groter ook. Het heeft meerdere vakjes (zelfs eentje voor een dipsausje of wat yoghurt), sluit goed af en lekt dus niet. Het middencompartiment kun je er eenvoudig uithalen en schoonmaken. Handig! En ja, de prijs is best fors en ik moest dus wel even nadenken of ik het er echt voor over had. Maar uiteindelijk bedacht ik me dat ik nog jaren vooruit kan met deze broodtrommels. Ik wil mijn kinderen bewust een gezonde, gevarieerde lunch meegeven naar school, dan moet ik er ook wat voor over hebben, dacht ik zo…

yumbox

yumbox

Winactie: maak kans op een Bentobox broodtrommel van Yumbox t.w.v. € 29,95!

Ik heb nu iets heel tofs voor jullie! Ik mag namelijk van voordehap.nl gratis-helemaal-voor-niets een Bentobox broodtrommel van Yumbox t.w.v. € 29,95 weggeven aan een van jullie. Kans maken is eigenlijk heel simpel:

♥ Like Blogbymar op Facebook.
♥ Like het bericht van deze winactie op Facebook.
♥ Laat mij in een reactie hieronder of op Facebook weten waarom jij kans wilt maken op deze trommel.

yumbox

Meedoen kan tot en met zondag 27 maart. De winnaar maak ik op maandagavond 28 maart op mijn Facebookpagina bekend. Houd mijn pagina dus in de gaten!

Sharing is caring ♥

We hebben een winnaar!

Er zijn heel veel mensen die hebben meegedaan aan deze winactie. Dank jullie wel! Maar er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn. Mijn lieftallige assistent vertelt jullie wie het geworden is. Gefeliciteerd!

Heb je niet gewonnen? Wees niet getreurd! Morgen staat er weer een hele gave winactie online! Houd mijn site dus in de gaten…

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

21 reacties

 • Reply Lori (Mama's Jungle) 15 maart 2016

  Puur toeval je winactie en precies op het juiste moment voor mij. Ik doe heel graag mee! Zoek al lang zo’n handige broodtrommel. Zeker nu mijn inspiratie een beetje is ingekakt en het zelfs mijn stagiaire opviel dat ik “al twee dagen achter elkaar alleen maar brood bij me hebt”. Fingers crossed dus!

 • Reply Noraly 15 maart 2016

  Over toeval gesproken; ik ben nu ook allerlei duurzame lunchboxen en zakjes aan het testen! Deze had ik nog niet, dus ik doe graag mee.
  Noraly onlangs geplaatst…Flamingo bikini’sMy Profile

 • Reply Fleur 15 maart 2016

  Wat een mooie lunchbox! Daar zal mijn dochter superblij mee zijn. Ik probeer altijd wel een feestje te maken van haar lunch op school!
  Fleur onlangs geplaatst…Blog | Mijn andere hobby – De BakfietsSaleMy Profile

 • Reply Marloes 16 maart 2016

  Ja, ik wil m wel winnen!
  Super mooie en handige lunchbox!

 • Reply Heleeen 16 maart 2016

  Ik zou deze lunchtrommel graag winnen voor mijn zoon. Hij moet drie keer in de week overblijven, en ik probeer ook altijd een gezonde snack erbij te stoppen zoals paprika of worteltjes. In zo’n trommel zou het extra lekker eruit zien en nog extra praktisch ook!

 • Reply Patricia Schmitz-Heres 16 maart 2016

  Wat een geweldig handige broodtrommel zeg! Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn zoontje die sinds kort naar de peuterspeelzaal gaat.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Blogmutsen & Co | Favoriete artikelen van andere bloggersMy Profile

 • Reply Melissa 16 maart 2016

  Wat een super leuke broodtrommel~! Ben aan het lijnen. Zo kan ik ook makkelijk mijn stukje fruit mee nemen.
  Melissa onlangs geplaatst…Gratis/Koopjes #14My Profile

 • Reply Simone 19 maart 2016

  Ah super handig deze. Ik ben al een tijdje op zoek naar een multifunctionele trommel. Ik neem graag snackgroenten mee, zodat ik op het midden van de dag niet naar ongezonde snacks in de kantine grijp. Als ik deze samen met de bammetjes mee zou kunnen nemen, zou dat echt ideaal zijn!

 • Reply Tasja 20 maart 2016

  Ik heb deze al vaker voorbij zien komen en gedacht: oh die moet ik hebben. Zoveel handiger dan met 2 boxen slepen! Ik heb de stapjes gevolgd en wacht in spanning af !

 • Reply Jan 22 maart 2016

  Super leuk die handige boxen.

 • Reply Jacqueline de Waal 22 maart 2016

  Wauw zo handig met a die vakjes en wat een prachtige kleur paars /rose
  Jacqueline de Waal onlangs geplaatst…Je eigen raamtekening in 5 stappen!My Profile

 • Reply Anneliese de Waal 22 maart 2016

  Ik vind het super handig deze broodtrommel om mee te nemen naar kantoor, ik neem altijd brood en fruit mee naar kantoor, ook meestal nog een tussendoortje voor in de ochtend en in middag, vind de vakjes er handig, ik waag heel graag een kansje !! :)

 • Reply Fleur 22 maart 2016

  Super box om de lunch en snack mee naar school te nemen
  Fleur onlangs geplaatst…Winactie | Leukste Blog-Winacties – Week 12My Profile

 • Reply Frederique 22 maart 2016

  Ik wil ook wel een poging wagen omdat hier in huis lunchboxen net zo mysterieus verdwijnen als sokken en ik er nu nog maar 1 heb (voor 3 kids :))
  Frederique onlangs geplaatst…Boekrecensie: Op zoek naar Jeroen van Paul van LoonMy Profile

 • Reply Marian Zw. 23 maart 2016

  Toevallig zie ik deze actie nog net voorbij komen op Facebook. Ik maak graag kans. Over een maandje gaat mijn jongste van de 4 ook naar school. Super handig als je dan zo’n doosje hebt waar fijne vakje sin zitten. Kun je nog eens een leuke verrassing meegeven naar school. Ziet er ook meteen gezellig uit als je het doosje open maakt

 • Reply lieke blondeel 23 maart 2016

  Wat een handige brood trommel
  zou deze graag willen winnen zodat ik dze mee naar mijn werk kan nemen
  ipv in van die plastice zakjes, is ook nog eens beter voor het mileu

 • Reply Philippa van Schaik 23 maart 2016

  Al een tijdje op zoek naar deze handige trommel! In de normale trommeltjes is het hopen dat mijn “creaties” niet door elkaar liggen bij aankomst op school. En wat zal dochterlief blij zijn met een mooie roze!

 • Reply will 23 maart 2016

  Wat een handige broodtrommel. Echt iets voor mijn kleindochter om mee naar school te nemen.
  Ik heb geen Facebook meer( problemen gehad daar), hoop ondanks dat toch mee te mogen doen.
  Voor mijn kleindochter waag ik dan een kansje.

 • Reply will 23 maart 2016

  Vergeten: Ik volg je wel op Bloglovin.

 • Reply Dhini 25 maart 2016

  wat leuk! Ik doe mee

 • Reply Tamara Stoc 27 maart 2016

  Heerlijk! Elke dag een feestje mee naar school voor Emma!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge