Pyjama’s voor kinderen + shoptegoed van € 25,-!

29 maart 2016 | Categorie: Kids fashion, Winnen

Ik heb een zwak voor pyjama’s en nachtjaponnen, kan er niks aan doen. Zoals jullie misschien wel weten, wilde ik zelf nog niet zo lang geleden pyjamalijn beginnen. Hippe pyjama’s voor kinderen, met een mooie pasvorm, van een goede kwaliteit én voor een leuk prijsje, dat was het plan. Ik wist al helemaal hoe die lijn eruit ging zien. Wie wil weten hoe dat plan is afgelopen moet deze blog maar even lezen.

Bodybasics4kidz: pyjama’s voor kinderen én meer!

Mijn meiden hebben allebei een flinke groeispurt gehad en waren hard toe aan nieuwe pyjama’s. Al zoekend kwam ik bij Bodybasics4kidz.com terecht. Een webwinkel die pyjama’s, ondergoed en badkleding voor kinderen van 0 tot 14 jaar verkoopt. Alles onder één dak! De winkel verkoopt veel verschillende (hippe) merken, zoals MoloBjörn Borg, Vingino en Claesens (mijn persoonlijke favoriet voor wat betreft pyjama’s). Er zat ook een aantal leuke merken tussen die ik zelf nog niet kende, bijvoorbeeld: Birdie Rock, Charlie Choe en Zoïzo. Het leuke is dat de winkel nu volhangt met allemaal zomeritems. Veel shortama’s (voor jongens én meisjes), jumpsuits en badmode! Ook deze zomer zie je weer veel allover prints (ijsjes, army, fruit, en bloemen).

Mijn persoonlijke favorieten voor meisjes:
pyjama's voor kinderen

En voor de jongens:
pyjama's voor kinderen

Voor de meiden kocht ik uiteindelijk deze twee nachtjaponnen van Claesens. Ik heb ze bewust een maatje groter genomen, zodat ze nog even mee kunnen. Leuk zijn ze he?!

pyjama's voor kinderen

pyjama's voor kinderen

Winactie: shoptegoed van € 25,-!

Ik heb weer iets heel leuks voor jullie! Ik mag namelijk van Bodybasic4kidz een shoptegoed weggeven van maar liefst € 25,-! Kun je zelf iets tofs voor in de winkel uitzoeken (dat wordt lastig hoor)! Kans maken is wel heel simpel:

♥ Like Blogbymar op Facebook.
♥ Like het bericht van deze winactie op Facebook.
♥ Laat mij in een reactie hieronder of op Facebook weten waarom jij kans wilt maken op dit shoptegoed.

Denk je dat deze actie ook leuk is voor een van je vriendinnen? Tag ze dan in het Facebookbericht (niet verplicht, wel aardig).

Meedoen kan tot en met zondag 10 april. De winnaar maak ik op maandagavond 11 april op mijn Facebookpagina bekend. Houd mijn pagina dus in de gaten!

GEFELICITEERD DORIEN VAN NIJHUIS! JIJ HEBT € 25,- SHOPTEGOED GEWONNEN!

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

23 reacties

 • Reply Diana 29 maart 2016

  Wat een leuke pyjama’s! Ik doe mee met de actie! Leuk!
  Diana onlangs geplaatst…Diana’s Diary maart #3My Profile

 • Reply Vlijtig Liesje 29 maart 2016

  Dat nachtponnetje is bijna ook geschikt als gewoon jurkje : )
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Moet je nieuwe kleding eerst wassen?My Profile

 • Reply Saskia 29 maart 2016

  Wat leuk! Mijn zoontje is ook toe aan een nieuwe pyjama. Ik heb snel even op de site gekeken en er stonden er heel veel leuke op. Dus mocht ik de gelukkige winnaar zijn dan zal het nog heel lastig worden om een keuze te maken.
  Saskia onlangs geplaatst…Mama mag ik tablet kijken? + winactieMy Profile

 • Reply Agneta 29 maart 2016

  Wat leuk zeg! Ik doe gewoon mee voor de kids van mijn vriend! Altijd leuk als ik hun wat kan geven en vindt mijn vriend vast ook erg leuk om wat leuks te kunnen uitzoeken voor ze.

  Liefs Agneta

 • Reply Linda Meester 29 maart 2016

  Wat een leuke collectie, tegen een shoptegoed zegt deze moeder van drie dochtertjes geen NEE

 • Reply heleen 29 maart 2016

  Als ik win dan ga ik voor de onesie op de site. Erg leuk!

 • Reply Marian Zw. 30 maart 2016

  Ik maak heel graag kans, na drie meiden kregen we nog een zoon. Roze pyjama’s genoeg in huis, maar voor een jongen kunnen we zeker nog wel wat leuke em stoere spullen gebruiken. Op 11 april wordt hij 4 jaar. Zou een leuk extra kado zijn als hij iets leuks kon uitzoeken.

 • Reply Nicol meewis 30 maart 2016

  Mooie spullen hebben ze zeg! Ons zoontje en dochtertje hebben beiden een nieuwe zomer pyjama nodig! Maar dochtertje ook nog een nieuwe badpak/of bikini, ohh dat zou een lastige keus worden.Allemaal zo leuk!!!

 • Reply julia 30 maart 2016

  Ik doe heel graag mee! Pyama’s zijn altijd welkom en mijn dochter kan wel een zomerpyama gebruiken. Wat een geweldige site!
  julia onlangs geplaatst…Zo organiseer je een kinderfeestje (met schema)My Profile

 • Reply Janske 30 maart 2016

  Toffe winactie! Dochterlief heeft nog een badpak of bikini nodig voor deze zomer, dus dat shoptegoed kunnen we goed gebruiken voor één van die mooie badpakken of bikini’s in deze webshop!
  Janske onlangs geplaatst…Help! Hoe kies ik dé naam voor mijn kind?!My Profile

 • Reply Roxanne 30 maart 2016

  Mijn kleine man groeit als kool dus ik kan zeker nog wel wat gebruiken :) ik moet nog pyjamas kopen in maatje 80!
  Roxanne onlangs geplaatst…Geluksmomentjes #1My Profile

 • Reply Marguerita 31 maart 2016

  Wat een leuke dingen, ik maak graag kans voor mijn dochters :-)
  Marguerita onlangs geplaatst…Speciaal voor de hangjeugd + winactieMy Profile

 • Reply Barbara 1 april 2016

  Wat een leuke dingen hebben ze! Daar mijn meiden nu wat groter worden en de tweede altijd de afdankertjes mag dragen van nummer één en onze klauter kabouter, de jongste zijn pyjama weer heeft kapot gekregen, zijn wij enorm toe aan nieuw nachtgoed! Wij doen mee!

 • Reply Viv 2 april 2016

  Wat een ontzettend leuke actie, ik doe heel graag mee! Uiteraard ook even op de website gespiekt en al een hoop leuke dingen gespot. Mijn kleinste kanjer zit in een groeispurtje en heeft een compleet nieuwe zomergarderobe nodig en tja daar hoort ondergoed en pyjama’s natuurlijk ook bij!

  Wat hebben ze een GEWELDIGE collectie! Duimpjes draaien!
  (het moeilijk kiezen snap ik heel goed haha)

 • Reply Alicia Hofman - Voshol 2 april 2016

  Wat een leuke dingen! Volop aan het oriënteren op de zomer collectie van mijn kids dus het shop tegoed komt zeker van pas!

 • Reply Sabine Mara Collin 3 april 2016

  Wat een leuke actie!! En ook ontzettend welkom. Mijn kleine dame heeft het ontzettend snel warm in bed en heeft nu alleen nog maar winter pyjama’s in haar maat. Tijd voor nieuwe en deze nachtponnen zou mijn dochter ook wel heeeeeeeeeeel GAAF vinden!! Ook nog veel ander leuks gezien op de site, zelfs voor mijn kleine baby-mannetje hebben ze er veel keuze……dus maak meer dan graag een kansje!!

 • Reply Fleur 5 april 2016

  Wat een vrolijke collectie! Het zal nog moeilijk worden een keuze te maken! Ik doe dus heel graag mee
  Fleur onlangs geplaatst…Winactie | De leukste Blog-winacties wk 14My Profile

 • Reply melissa 5 april 2016

  Dio nachtjaponnen van Claessens zijn inderdaad leuk; die wil ik ook :-) dus ik doe zeker mee.

 • Reply will 5 april 2016

  Mijn kleindochtertje die groeit zo snel, die kan wel een leuke nieuwe pyjama gebruiken.
  Voor haar zou ik graag meedoen, maar ik heb om privéredenen geen Facebook meer.
  Mag ik ook meedoen zonder Facebook?

  • Reply will 5 april 2016

   Nog iets: Ik volg je wel op Bloglovin.

 • Reply Anneliese de Waal 6 april 2016

  Ik doe graag mee !, voor mijn dochtertje Sam, erg leuke pyjama’s.
  Zou erg leuk zijn :)

  Groetjes Anneliese

 • Reply Els Wanders 7 april 2016

  Ik zag een erg leuk badpakje van Molo, die zou ik denk ik met het shoptegoed kopen. Maar zie ook leuke pyjama’s en ondergoed van Claesens en Vingino. Zo veel leuks om shoptegoed aan te kunnen besteden!

 • Reply Marstyle's Winspiratie in April ⋆ Marstyle 15 mei 2017

  […] bij om kans te maken op het shoptegoed dat BlogbyMar verloot. Je kunt er ontzettend hip ondergoed, leuke pyjama’s en fleurige badmode voor de kinderen mee shoppen. Ik spotte Molo en Claessens, […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge