Mijn leven in pics #9 – de zomer in mijn kop

28 maart 2016 | Categorie: Mijn leven in pics

Hallo allemaal! Wat leuk dat jullie deze ‘mijn leven in pics’ weer lezen. Het is vandaag tweede paasdag. Jullie hebben vast allemaal lekker ontbeten en misschien zelfs wel eieren gezocht met de kinderen? Waarschijnlijk wel binnen vanwege het onstuimige weer buiten… Ik blik in deze blog weer terug op de dingen die ik in de afgelopen twee weken heb gedaan.

Het allerleukste nieuws is dat dochterlief haar B-diploma heeft gehaald! De schemschool waar ze haar lessen volgt, bood het B-zwemmen in zogenaamde turbolessen aan. In 4 lessen van 2 uur heeft ze geoefend voor dit diploma. We hebben even zitten twijfelen of we ook nog voor C gaan, maar hebben besloten dit toch te doen. We wonen vlakbij zee, zijn vaak op het strand en hoe meer getraind, hoe beter denk ik zo maar. Als het goed is nog 5 turbolessen en dan is kind no. 1 er vanaf!

De zomer in mijn kop!

Na weken van ziek thuis zitten (en dus amper bewegen) heb ik de afgelopen week de knop omgezet. Ik zat te rekenen hoeveel maanden ik nog te gaan heb voordat het strandweer zich weer aandient en schrok me een hoedje. Oef, ik heb nog wel wat te doen om die winterpondjes er weer af te trainen! Binnenkort vertel ik jullie uitgebreider over wat ik nu precies doe. Ik denk namelijk iets gevonden te hebben dat ik wél vol ga houden ;-)

Met het steeds vaker schijnen van de zon gaat het bij mij ook op andere fronten weer kriebelen. Ik wil mijn huis ruimen, troep weggooien en alles netjes aan kant hebben. Hebben jullie mijn blog over de opruimmethode van Marie Kondo al gelezen? Met de zomer in mijn kop heb ik ook al de eerste bikini’s gekocht. Ik liep er bij toeval tegenaan. In maart bikini’s kopen, zo vroeg ben ik er nog nooit bij geweest! En zelfs een paar nachtjaponnetjes voor de zomer heb ik al in huis gehaald. Morgen besteed ik hier in een aparte blog meer aandacht aan mét een leuke winactie voor jullie!

Op mijn werk heb ik het momenteel flink druk. Maar wel met hele leuke dingen. Ik ben bezig met het maken van een film als onderdeel van een campagne en heb een aantal draaidagen buiten de deur gehad. Ik vind dat zo’n leuk onderdeel van mijn werk! Tussendoor ging ik ook nog naar uitgeverij Sanoma om te jureren voor de SAN (reclamevakprijs die elk jaar wordt uitgereikt).

Mijn leven in pics

Mijn leven in pics
1) Ik denk dat dit het allerlekkerste bananenbrood is dat ik ooit gebakken heb. Het recept vind je hier. 2) Zodra hij moe is gaat hij altijd zo bij mij op schoot liggen. Zie je hoe hij mijn oor vasthoudt? 3) Ik vind dit zo’n lieve foto. Vooral omdat ze op deze foto heel liefdevol naar haar grote zus kijkt. Sinds de ziekenhuisopname van manlief is de band tussen de meiden enorm versterkt. Daar kan ik als moeder alleen maar enorm van genieten. 4) De school wordt gesloopt en de komende anderhalf jaar wordt er een nieuwe gebouwd. De laatste weken schreven ze bij de kleuters dit soort teksten op de ramen. Zo lief!

Mijn leven in pics
5 t/m 8) Pasen – Pasen – Pasen.

Mijn leven in pics
9/10) Mijn grote meid heeft haar B-diploma gehaald. Trots! 11) Een ochtendje springen in Planet Jump. Superleuk! 12) Zomaar een kiekje.

Mijn leven in pics
13) Waar ik een tijd geleden nog schreef over de Nivea-producten die ik gebruikte, ben ik weer terug bij mijn oude, vertrouwde merk Lancôme. 14) Rode nagels blijven mijn favoriet. Ik lakte ze onderweg naar een afspraak. 15) Lekker wandelen in de zon. 16) Ik ging naar uitgeverij Sanoma voor de SAN-jurering.

Mijn leven in pics
17) Blijf het cool vinden; landende vliegtuigen. 18) Een hele dag buiten de deur draaien met dit team. 19) Vind het zo fascinerend te zien dat jongens automatisch naar auto’s grijpen. In de wachtkamer van de dokter vermaakte hij zich er prima mee. 20) Hier breng ik hem naar opa en oma.

Mijn leven in pics
21 t/m 23) Niet de meest charmante foto’s, maar hé, ik ben begonnen ;-) Volgende week meer over de work-outs die ik nu doe. 24) Njammie!

Mijn leven in pics
25/26) Opgeruimde kasten dankzij Marie Kondo. 27) Nieuwe bikini’s van Hema. 28) Morgen een blog, o.a. over deze nachtjapon. Mét een leuke winactie!

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reply Sabine 28 maart 2016

  Gefeliciteerd met het B-diploma van je dochter! Lekker een extra dagje vrij ook! Hier bestaan geen tweede feestdagen :)
  Sabine onlangs geplaatst…Manizales: het mooie noordelijke deel van Zona CafeteraMy Profile

 • Reply Karen 29 maart 2016

  Gefeliciteerd met het b-diploma van dochter! Nu op naar de kikkers? Of bestaat dat niet meer. Goed dat je bent gaan sporten.
  Karen onlangs geplaatst…het KutwijfMy Profile

  • Reply Marjolein 30 maart 2016

   Dank je wel! Bij deze zwemschool hebben ze geen kikkers, maar geloof dat er wel scholen zijn die dat nog hebben :-)

 • Reply Nathalie 30 maart 2016

  Die bikini’s! geweldig!
  Nathalie onlangs geplaatst…Wie jarig is trakteert! Win een setje Nom Nom knijpzakjes!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge