Hema bikini’s – flamingo’s en ananassen

24 maart 2016 | Categorie: Kids fashion

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als ik langs de Hema ga, dan kom ik altijd met allemaal dingen thuis die ik niet van plan was te kopen. Ik vind het knap, dat Hema altijd zoveel leuks voor relatief weinig weet aan te bieden. Hippe spullen ook! En Hema weet ook altijd de dingen precies op het goede moment in de winkels te hangen, ook een kunst…

Hema badpakken en bikini’s – flamingo’s en ananassen!

Vorige week deed ik samen met Marnix mijn wekelijkse rondje op woensdagochtend langs de bakker, slager en kaasboer. Als laatste piepte ik nog even bij Hema naar binnen. En jawel hoor, in mijn ooghoeken zag ik ze hangen. Badpakken en bikini’s. Ik wilde in eerste instantie doorlopen. Want wie denkt in maart al aan het kopen van bikini’s? Jullie wel? Ik in elk geval niet. Maar ik liet me toch verleiden om ze even van dichtbij te bekijken. Toen ik de prints van dichtbij zag kwam ik meteen in een hoera-stemming: flamingo’s en ananassen. Ik houd van ze!

bikini's

 

Ik bedacht me bij het zien van de badpakken en bikini’s meteen een paar dingen:

☼ Flamingo’s. I really really love them!
☼ Oh nee, ananassen, ook al zo cool!
☼ Ik weet zeker dat deze bikini’s zo zijn uitverkocht.
☼ Zul je zien dat er straks geen leuke bikini’s meer te vinden zijn.
☼ Ach, ze zijn maar € 12,-.
☼ Waar vind je nou een leuke bikini voor die prijs?
☼ Fiene begint binnenkort met zwemlessen, een nieuw badpad komt als geroepen!
☼ Vorig jaar was ik te laat en greep ik mis.

Genoeg argumenten dus om die bikini’s in mijn mandje te stoppen. En zeg nou zelf, deze zijn toch te tof?!

bikini's

Hema heeft trouwens nog meer leuke badmode voor kinderen. Kijk zelf maar eens op hema.nl! Ik zal wel een beetje opschieten. Deze leukerd zullen – vermoed ik – zo uitverkocht zijn!

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reply Noraly 24 maart 2016

  Haha, jouw dames staan ze ook al zo leuk! Ik heb Lelie nog niet laten poseren, en ik heb hem zelf ook nog niet eens aangehad. Een soort van extra lange voorpret. Dus voor nu liggen ze nog even stil in de kast te wachten tot het flamingo-weer wordt.
  Noraly onlangs geplaatst…Wat anders dan liefde?My Profile

  • Reply Marjolein 25 maart 2016

   :-)

 • Reply Karen 25 maart 2016

  Ik heb vorig jaar een blog geschreven over hypes. De flamingo’s en ananassen vielen daaronder en blijkbaar zijn ze niet weg te slaan ;) Ik vind het superleuk staan bij die meiden! Maar ze kunnen waarschijnlijk alles aan die knapperds!
  Karen onlangs geplaatst…Wat kun je het beste eten en drinken tijdens je menstruatie?My Profile

  • Reply Marjolein 25 maart 2016

   Ja leuk zijn ze he, die flamingo’s en ananassen (en mijn meiden) ;-) Thanks!!

 • Reply Vlijtig Liesje 25 maart 2016

  Ik heb de badmode nog niet echt bekeken, maar dit is leuk.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Jurk huwelijk zus: deze moet het denk ik maar wordenMy Profile

  • Reply Marjolein 25 maart 2016

   Dank je wel!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge