Best gelezen artikelen van de maand #1

3 februari 2016 | Categorie: Persoonlijke posts

Gisteren deelde ik met jullie mijn 5 favoriete bloggers van de maand. Een nieuwe rubriek waarin ik mijn favoriete bloggers van de afgelopen maand met jullie deel. Vandaag introduceer ik een andere rubriek: mijn best gelezen artikelen van de maand. Aan het begin van elke nieuw maand blik ik even terug. Welke artikelen zijn het meeste gelezen op mijn site? Waarom schreef ik het artikel, wat was de aanleiding? En wat vind ik zelf eigenlijk van het artikel?

Best gelezen artikelen van de maand:

1: Een dag uit het leven van een moeder met 3 kids

Dit artikel postte ik al in december en wordt nog dagelijks veel gelezen. Met stip staat dit blog op nummer 1. Ik schreef het stuk nadat ik voor de zoveelste keer een megadrukke (vrije) woensdag beleefde. Ik rende van hot naar her en had nauwelijks tijd om bijvoorbeeld even een kop koffie te drinken. Ik schreef diezelfde avond nog een samenvatting van hoe mijn dag eruit had gezien. Sindsdien krijg ik veel reacties van moeders die zich hierin herkennen. Pjiew, gelukkig ben ik niet de enige moeder die het zo druk heeft :-) Gedeelde smart is halve smart, zullen we maar zeggen.

2: DIY: tipi tent in 9 stappen

Zoals jullie weten ben ik echt dol op leuke, hippe kinderkameraccessoires. De tipi tent staat al heel lang op mijn verlanglijstje. Ik vind ze alleen best prijzig. Om die reden zocht ik al een tijdje naar een eenvoudige DIY voor een tipi. En die vond ik op de site van Ikea! In een paar eenvoudige stappen kun je zo’n tipi tent (zonder naaimachine!!) maken! Kijk zelf maar. Ik heb ‘m zelf nog steeds niet gemaakt (gebrek aan tijd), maar misschien dat er lezers zijn, die ‘m onderhand al wel hebben gemaakt?

3: Veilig eten met je kinderen. 6 tips!

Ik las ’s morgens het bericht in het nieuws van een peutertje dat gestikt was in een druif. ’s Avonds klom ik direct in de pen om er iets over te schrijven. Mijn moeder waarschuwt me al jaren voor druiven. Maar welk voedsel is eigenlijk nog meer gevaarlijk voor kleine kinderen? Ik speurde het internet af en schreef er dit artikel over.

Blog by mar

4: Sommige mensen moeten een fokverbod krijgen!

Nog een inhakertje. BNN zendt het programma ‘Vier Handen op Een Buik’ uit, over vaak hele jonge moeders die een baby verwachten. De uitzending van enkele weken geleden was best heftig en leverde de nodige reacties op. Ik heb achteraf een paar fragmenten gezien en klom opnieuw in de pen. Ik kan er nog niet over uit dat veel jonge vrouwen, tieners eigenlijk nog, te pas en te onpas kinderen op de wereld wetten, terwijl ze overduidelijk nog lang niet klaar zijn voor het leven, laat staan het moederschap.

5: Je eigen (kinder)kledinglijn beginnen? 10 tips!

Een artikel dat ik in september 2015 schreef. Moet je nagaan! Dagelijks komen er redelijk veel mensen op mijn site omdat ze via Google op zoek zijn naar informatie over het beginnen van een eigen kledinglijn. Die mensen komen dan uit op dit artikel. Ik wilde samen met een vriendin een kinderkledinglabel beginnen. Op internet was er nauwelijks informatie te vinden hoe we dit moesten aanpakken en dus hebben wij maanden onderzoek gedaan welke stappen we moesten zetten. Met mensen gesproken, desk research, survey, e.d. Dat leverde heel veel inzichten op die ik in dit artikel heb samengevat. Ik ben nog steeds trots op dit blog. Alle inzichten en uitkomsten hebben ons doen besluiten om niet verder te gaan met het label, maar misschien dat het artikel anderen wel verder op weg helpt!

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reply Mariska 4 februari 2016

  Die tipitent was en is ook super gaaf!

  • Reply Marjolein 11 februari 2016

   Thanks!!

 • Reply Nikki - Sukhi.nl 8 februari 2016

  Oh die tipi tent is echt leuk!! Die had ik nog helemaal niet gezien?! Super :D

  Gr, Nikki
  http://www.sukhi.nl

  • Reply Marjolein 11 februari 2016

   Thanks!

 • Reply Magalie 10 februari 2016

  Leuk! Ik zal eens aan het lezen gaan! Snap je helemaal met het programma “vier handen op een buik” ongelofelijk…hier klinken dan ook verschillende kreten vanuit de bank haha

  • Reply Marjolein 11 februari 2016

   Ja ongelooflijk he die aflevering!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge