WINACTIE: fotoshoot t.w.v. € 60,-

11 januari 2016 | Categorie: Lifestyle, Winnen

Mijn computer barst zowat uit z’n voegen van alle foto’s. Zo’n mobieltje is ook zo handig. Even snel een paar kiekjes maken, doorplaatsen op bijvoorbeeld Instagram, mooi filtertje eroverheen en klaar ben je. Hoewel ik best tevreden ben over de kwaliteit van mijn camera, echt mooie foto’s zoals je die maakt met een goede spiegelreflexcamera, krijg je er niet mee. Althans, dat vind ik. De kwaliteit vind ik niet goed genoeg voor bijvoorbeeld een mooie uitvergroting aan de muur. Ik heb sinds ik kinderen heb nu twee keer een professionele fotoshoot gedaan. Bij beide shoots was telkens het jongste kind nog maar heel jong. De kids zijn in de tussentijd al weer zoveel groter geworden dat ik toe ben aan een paar nieuwe foto’s.

Little Dreams: lovely moments with lovely people

En laat ik nou een hele lieve vriendin hebben die echt prachtige foto’s maakt. Dat doet ze al jaren, maar door de drukte van een gezin met 4 kinderen stond het fotograferen noodgedwongen op een laag pitje. Tot nu! Haar twee jongste meiden (een tweeling) zijn nu net allebei naar de basisschool en dus heeft ze meer tijd en ruimte om zich volledig op de fotografie te storten! Ze is vanaf 1 januari zelfs gestart met haar eigen bedrijf Little Dreams! Ik ben echt megatrots op haar.

Tamara Lauw (Baarn) heeft nu een eigen studio, waar ze echt prachtige, mooi uitgelichte kunstwerkjes schiet. Ja, kunstwerkjes, want dat zijn het echt. Bijvoorbeeld een serie schitterende close-ups van je kind(eren), een fraaie groepskiek van het hele gezin, of een vertederende zwangerschapsshoot. Uiteraard wordt er ook op locatie (buiten) gewerkt.

little dreams
little dreams

little dreams

little dreams

 

WINACTIE: fotoshoot t.w.v. € 60,-

Van Tamara mag ik een van jullie blij maken met een fotoshoot in haar studio t.w.v. € 60,-! Na de shoot (die ongeveer 1 uur duurt) ontvang je de 5 mooiste foto’s naar keuze, bewerkt in hoge resolutie. Doe vooral mee! Want een paar prachtige foto’s van je kind(eren) of van jezelf, wie wil dat nou niet?!

Wat moet je doen om kans te maken op deze fotoshoot:
1. Laat onderaan dit bericht (of op Facebook) een reactie achter waarom jij kans wilt maken op deze fotoshoot.

Niet verplicht maar wel gewaardeerd:
2. Like Blogbymar en Little Dreams op Facebook.

Meedoen kan tot zondag 31 januari 12.00 uur. De winnaar maak ik op maandagavond 1 februari op mijn Facebookpagina bekend. Houd mijn pagina dus in de gaten!

P.S. Zoals je ziet heb ik nog geen foto’s van mijn eigen kids laten maken. Maar die volgen vast snel!

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

17 reacties

 • Reply Helma Keijzer 11 januari 2016

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochters. Mila van 5, emmie van 5 maanden. We gaan verhuizen en dan zou ik het leuk vinden om een mooie foto af te laten drukken en een prachtige plek te geven.

 • Reply Wanda boersma 11 januari 2016

  Ik doe onwijs graag mee voor mijn twee fotogenieke banjers!!!

 • Reply susan noordergraaf 12 januari 2016

  ik doe mee voor mijn 3 kinderen ,zou het geweldig vinden om een mooie foto aan de muur te hangen!

 • Reply Iris Alexia 12 januari 2016

  Lijkt me super om mijn 4 kanjers op de foto te hebben ze hebben de leeftijd van 1,5 tot 11 jaar en groeien veel te snel op!

 • Reply Vlijtig Liesje 12 januari 2016

  Mooie foto’s maakt ze als ik dat zo eens bekijk!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Gordijnen wassenMy Profile

 • Reply Linda 13 januari 2016

  Het zijn zeker mooie foto’s, ik doe mee!

 • Reply Kelly 13 januari 2016

  Wow leuke actie hoor :) Ik doe graag mee is leuk voor mijn kinderen :)

 • Reply Joyce 13 januari 2016

  Erg leuk, ik doe graag mee voor foto’s van mijn zoon. Ze worden vast en zeker veel mooier als iemand anders ze maakt ;)

 • Reply Marjolein 14 januari 2016

  Wat leuk! Dat zou zeker een aanwinst zijn op onze veel te saaie muur en de foto’s zouden bij beide opa & oma perfect staan op het dressoir Leuke actie en doe graag mee

 • Reply Rory 14 januari 2016

  Ja! Superleuk. Jouw pagina heb ik al geliked. Die van je vriendin nu dus ook. Mooie foto’s! Waarom ik mee wil doen? Ik heb eerlijk gezegd nog helemaal geen professionele foto’s van Mila (mijn dochtertje. Peuter-bijna-kleuter). Ik heb zelf wel honderdduizend foto’s gemaakt. Maar ik zou het gewoon te gek vinden om een ‘echte’ mooie foto te hebben :)

 • Reply Dhini 15 januari 2016

  wat leuk! ik doe mee

 • Reply Amanda Gout 16 januari 2016

  Ik doe graag mee! Op korte termijn wordt onze tweede zoon geboren, zou mooi zijn om foto’s van hem samen met zijn grote broer te laten maken! Leuke actie!
  Amanda Gout onlangs geplaatst…Wat te doen met mislukte schoolfoto’s?My Profile

 • Reply Barbara 21 januari 2016

  Wat een fijne Winactie! Nu nummer drie er is, is het hard nodig om onze fotomuur weet te updaten! En ook de opa’s en oma’s zullen weer helemaal blij zijn mocht ik hem winnenik doe graag mee!

 • Reply Tabitha 25 januari 2016

  Tamara heeft de foto’s van de meiden van mijn vriendin gemaakt. Werkelijk prach-tig! Dus ik wil ook graag ‘een Tamara’ aan de muur… fingers crossed!
  Tabitha onlangs geplaatst…Schwarzwalder tiramisuMy Profile

 • Reply Mine akkoc 26 januari 2016

  Doe graag mee voor mijn dochter van 15 maanden.
  Wat een leuk kans

 • Reply debby stikvoort 29 januari 2016

  nou ik zou super graag een foto willen van ons met zijn drieen omdat ik die niet heb en mijn zoon en man niet van fotos houden mijn zoon komt eens in de 14 dagen weekend thuis ik zou het geweldig vinden om een mooie foto in huis te hebben van ons met zijn drieen mijn zoon heeft pddnos een vorm van authisme maar dat zie je niet aan hem hoor hij wordt over 3weken al 17 jaar ik zou het echt heel gaaf vinden gr debby

 • Reply Fleur 30 januari 2016

  Opa wordt dit jaar 75 en een mooie fotoshoot van zijn kleindochters, zou natuurlijk een mooi cadeau zijn!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge