Mijn leven in pics #5 – een heerlijke winter

24 januari 2016 | Categorie: Mijn leven in pics

Oeps, ik kom er net achter dat ik mijn laatste foto-overzicht (leven in pics) in november plaatste. Jeetje, ondertussen zijn we al weer 2 maanden verder! De tijd is echt voorbij gevlogen (hoe vaak heb je mij dat al horen zeggen?)!
Ik ga in deze ‘mijn leven in pics’ niet meer terugblikken op 2015. Dus geen foto’s van alle feesten en partijen (Halloween, Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw). Wel een kijkje in mijn leven van de afgelopen 2 weken. Deze weken stonden vooral in het teken van – hoe kan het ook anders – de kinderen. We boffen op dit moment erg met het prachtige, winterse weer en dus zijn we lekker veel naar buiten gegaan.
Ik zal voortaan weer wat regelmatiger een foto-overzicht plaatsen. Dus mocht je dat leuk vinden, houd mijn blog dan in de gaten… ☺

Mijn leven in pics #5

Leven in pics
1 t/m 4) Met Marnix ging ik op woensdagochtend naar De Gymnastiekfabriek. Ik schreef eerder al een post over hoe ontzettend leuk het hier is. Samen gingen we voor het eerst naar peuterdans. Marnix vond het prachtig! Na afloop mocht hij zijn eigen j’orange persen. En ik nam een heerlijke koffie met bananencake. Njammie!

Leven in pics
5) Typisch gevalletje Marnix als hij moe is. 6) Wat een prachtige winter hebben we toch! 7/8) Zo trots op mijn meisjes.

Leven in pics
9) Samen gekke bekken trekken. 10) Ik heb de kamers van de meiden opnieuw ingericht. Houd mijn blog in de gaten voor een leuke winactie! 11) Dit meisje mag bijna afzwemmen! 12) Knuffelmomentje.

Leven in pics
13) Marnix voor controle in het ziekenhuis. Binnenkort wordt hij opgeroepen voor zijn operatie. Spannend! 14) Papa was jarig. Onze traditie is een uitgebreid ontbijt voor de jarige met natuurlijk hoedjes! 15) Schommelen is leuk! 16) Kaarsrecht staat ze minutenlang op haar handen #Turnmeisje.

Leven in pics
17 t/m 20) Wie zegt dat het strand niet lekker is in de winter?! De zon scheen dit weekend volop en dus met z’n allen naar het strand. We sloten de middag af met poffertjes.

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reply Melissa 25 januari 2016

  Leuke drukke dagen gehad lees ik. Leuk!
  Melissa onlangs geplaatst…Van dik naar dun(ner) #3My Profile

 • Reply Karlien 1 februari 2016

  Heerlijk zo op het strand. En de Gymnastiekfabriek klinkt erg leuk :)
  Karlien onlangs geplaatst…Hotspot: Turf in HoornMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge