6 x gratis printable maandkalender

31 januari 2016 | Categorie: Printables

Een tijdje geleden vond ik bij Zink & Zo dit toffe clipboard. Ik wilde er perse eentje hebben met een stoere, grote en stevige klem in een A4-formaat. Clipboards kun je op meerdere manieren gebruiken. Klem er bijvoorbeeld een mooie zwart/wit foto of printable in, gebruik ‘m als een soort prikbord waar je allemaal losse briefjes of kaartjes met maskingtape op plakt of print elke maand een nieuwe maandkalender uit. Deze clipboard kost maar € 4,50 en dus kocht ik er meteen 2. Tot nu toe was ik er niet aan toegekomen om een leuke printable te zoeken. Nu, zo aan het einde van de maand, leek het me een perfect moment om eens op zoek te gaan naar een coole gratis maandkalender. Zo’n maandkalender is niet alleen praktisch, maar staat ook gewoon heel erg leuk.

Printable maandkalender: februari

Het internet (o.a. Pinterest en Etsy) staat boordevol met gratis printable kalenders. Ik houd zelf van een redelijk strakke en ‘cleane’  opmaak. Ik heb een aantal printable maandkalenders gevonden die jullie misschien ook wel willen hebben. Wat vinden jullie bijvoorbeeld van de maandkalender van Peekinside (zie nummer 1)? De maandkalenders met vakjes zijn weer handig om er je afspraken op te schrijven (2, 4 en 5). En natuurlijk mag de maandkalender van Elske Leenstra niet ontbreken (nummer 6).

maandkalender 1
1. Peekinside
2. Short stop designs

maandkalender 2
3. Delineate your dwelling
4. Small paper things

Maandkalender 3
5. I Heart Nap Time
6. Elske Leenstra

 

 

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reply Reshma 31 januari 2016

    Ahh, leuk & superhandig. Ik heb de tweede zojuist uitgeprint!

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge