HippeKidsKamer: toffe kinderkamer accessoires + WINACTIE

26 januari 2016 | Categorie: Kids room, Winnen

Eerder schreef ik al dat ik de kamers van mijn meiden een beetje veranderd heb met een aantal nieuwe kinderkamer accessoires. Ik heb jullie alleen nog niet laten zien wat het eindresultaat geworden is. Bij deze.

Fiene’s peuterbed moest hoognodig plaatsmaken voor een ‘grote meidenbed’. Ze wilde hoe dan ook een halfhoogslaper, net als haar grote zus. Een nieuw bed betekende ook meteen een nieuw matras, kussen, deken en dekbedovertrek. Het dekbedovertrek kocht ik voor maar € 19,- in de uitverkoop bij Wehkamp en is van het merk Covers & Co.

hippekidskamer

hippekidskamer

Bij Ikea kochten we een klein boekenkastje, waar ze haar boeken en wat losse spulletjes in kan bewaren. Met de wielen eronder wordt het kastje net even wat stoerder.

hippekidskamer

Dit schattige setje heb ik een tijdje geleden gekocht bij Bij Hansje. Deze winkel verkoopt o.a. leuke vintage meubels en speelgoed voor kinderen.

hippekidskamer

Toffe kinderkamer accessoires: HippeKidsKamer!

Maar ik was nog niet helemaal tevreden. Ik wilde heel graag een plank voor aan de muur en een leuke poster om het geheel af te maken. En dus speurde ik het internet af op zoek naar een webwinkel voor kinderkamer accessoires. Die vond ik: HippeKidsKamer!

Ik word dus compleet hebberig van deze webwinkel. Kijk zelf maar eens hoeveel gaafs ze hebben! Ik heb me flink in moeten houden. Toevallig vond ik precies de plank die ik zocht. En de prijs viel me ook mee! Ik kocht een enkele plank, maar je kunt ook een wandrekje met 3 planken kopen. Het zwarte frame is gemaakt van metaal en de plank is van hout, geverfd met verf op waterbasis. Ze zijn verkrijgbaar in allemaal verschillende, frisse kleuren. Ik heb zwaar lopen dubben welke ik zou nemen, maar uiteindelijk kocht ik de roze plank.

hippekidskamer

Ik stuitte ook op dit leuke ijscolampje. Wie kent ‘m niet?! Die stond al een tijdje op mijn wishlist, maar nu heb ik ‘m eindelijk gekocht!

hippekidskamer

Tenslotte vond ik nog deze poster voor haar kamer. Schattig he?!

thumb_20160124_130729_1024

Floortje wilde ook graag een make-over van haar kamer. We draaiden haar bed een kwartslag. Hierdoor ziet het er meteen al heel anders uit. Het bed valt wel voor een deel over haar muursticker van Ferm Living, maar echt storend vind ik het niet.

Hippekidskamer

hippekidskamer

En ook voor Floortje scoorde ik een dekbedovertrek van Covers & Co in de uitverkoop.

hippekidskamer

Aan haar muur hangt nu een lichtblauwe plank met  – hoe kan het ook anders – een ijscolampje.

hippekidskamer

hippekidskamer

De flamingoposter maakt het geheel helemaal af. Hij past ook weer goed bij de flamingolampjes die ik al had.

hippekidskamer

Al met al ben ik super blij met de nieuwe kinderkamer accessoires en heel tevreden met het eindresultaat. En de meiden gelukkig ook.

WINACTIE: IJSCOCLAMPJE!

Van HippeKidsKamer mag ik een van jullie blij maken met zo’n leuk ijscolampje. Hoe leuk is dat?!
Meedoen is heel simpel:
1. Laat een reactie achter waarom jij kans wilt maken op dit lampje. Welke kleur vind je het leukste? Je kunt kiezen uit een roze, blauw of wit lampje (zolang de voorraad strekt).
2. Like Blogbymar op Facebook.

Wel gewaardeerd, maar zeker niet verplicht: mijn bericht op Facebook delen.

Meedoen kan tot zondag 14 februari 12.00 uur. De winnaar maak ik op mijn verjaardag (maandagavond 15 februari) op mijn Facebookpagina bekend. Houd mijn pagina dus in de gaten!

 

DE WINNAAR VAN HET IJSCOLAMPJE IS: MARGUARITA! GEFELICITEERD! STUUR JE ME EVEN JE ADRES? DAN ZORG IK ERVOOR DAT HET LAMPJE NAAR JE TOEKOMT. INFO@BLOGBYMAR.COM 

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

29 reacties

 • Reply Vlijtig Liesje 26 januari 2016

  Wat zijn er toch enorm veel leuke dingen om kamers mee in te richten. Die ijscolamp is echt heel leuk. Zeker in de zomer vind ik.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Hoe maak je een weekmenu: voor mensen die dat lastig vindenMy Profile

 • Reply Wendy Pije 26 januari 2016

  Binnenkort gaat Fenna haar grote meisjes kamer krijgen. Hoe gaaf zou zo’n mooi ijscolampje staan. De kleur moet natuurlijk roze worden.

 • Reply Wilmaaa 26 januari 2016

  Wat leuk, ik doe graag mee! Zou een tof item zijn op haar mintgroene kamertje! Je pagina is geliked :)
  Wilmaaa onlangs geplaatst…PLOG | Vriendinnen en Yarah kan lopenMy Profile

 • Reply Viola 26 januari 2016

  Voor de volledigheid ook hier nog een reactie :) we zijn de kamer van onze eerste kleine, verwacht in mei, aan het inrichten. De meubeltjes hebben we afgelopen weekend neergezet, maar nu nog op zoek naar items om de kamer gezellig en hip te maken. Die lamp is echt super leuk! Voorkeur voor een roze, maar wit zou me ook erg blij maken!

 • Reply Marijke 26 januari 2016

  Oh een blauwe! Voor de nieuwe kamer van T. Denk dat hij hem helemaal leuk vindt. Naast een nieuw bed ook een stoer lampje!
  Marijke onlangs geplaatst…18+ Nee liever nietMy Profile

 • Reply Réwana Huntink 26 januari 2016

  Ze zijn zo schattig;) past precies bij mijn schattige jongen, dus wij gaan voor de blauwe variant;))) fingers crossed

 • Reply Bianca 26 januari 2016

  Super tof! Dat lampje wil ik wel winnen! In het roze graag.
  Zijn die plankjes van het merk Sebra? Dat vind ik zo’n gaaf merk

 • Reply Marguerita 26 januari 2016

  Wat zijn die kamertjes leuk geworden! Dank voor de inspiratie. Uit instinct wilde ik roepen roze! Maar ik kan beter meedoen voor het witte ijscolampje, dan kan ik later nog kiezen in welke van de meidenkamers hij komt te staan (de een heeft roze de ander paars). Leuke actie :-)
  Marguerita onlangs geplaatst…Prinses Fiona is da bomb! + winactieMy Profile

 • Reply Getestspeelgoed.nl 27 januari 2016

  Oooh ik ben verliefd!:de roze zou geweldig passen in mijnn dochter haar nieuwe kamer. Maar de witte kan weer in de kamer van onze anere dochter, die gaan we nog opknappen.
  Duim duim

 • Reply jolein koolske 27 januari 2016

  Oh ze zijn alle drie super leuk maar we gaan (zoals altijd) toch voor roze !!! Mijn jongste dochter is net 2 geworden en slaapt sinds een paar weken in een groot bedje en nu moeten we haar kamertje nog leuk aankleden. Ik moet nog op zoek naar een leuk kastje, nachtlampje, schilderij etc hahaha. Dus zou erg goed van pas komen hier :)

 • Reply Linda Raaijmakers 27 januari 2016

  Graag de roze voor mijn zus die zwanger is van haar eerste kindje :D Ik word tante :D

 • Reply Merlijn Janse 27 januari 2016

  Mijn favo ijscolampje is wit voor een kraam cadeau voor mijn vriendin!

 • Reply Miekske Dingens 27 januari 2016

  Wat gaaf!!!! Heel graag een kans op een wit of blauw ijscolampje, gewoon omdat het zo leuk is!

 • Reply Karolien Vis 28 januari 2016

  Wat leuk!! Ik doe heel graag mee voor een roze of witte voor op het nachtkastje van mijn dochtertje. Afgelopen weekend hebben we haar muur geverfd in de door haar gekozen kleur. Roze! Nu kunnen we aan de aankleding beginnen en dit lampje zou er super bijpassen.

 • Reply Dorien 31 januari 2016

  Wat een leuke blog zeg! De kamers zijn erg leuk zo. Inspirerend! Wij gaan dit jaar verhuizen dus ik ben druk op zoek naar wat nieuwe inspiratie voor de kamer van mijn dochter en zoon. De flamingo slinger vind ik ook écht super! Ik heb je een like gegeven op Facebook en zou het heel leuk vinden om het ijscolampjes te winnen in ROZE. Da’s dan alvast een goed begin voor de nieuwe kamer van mijn dochter. Ze is een liefhebster van ijsjes én roze, dus dit is de ideale combi, haha.

 • Reply Danielle 1 februari 2016

  Wat een ontzettend leuke, lieve, zoete en mooie kamer. De items zijn zooo leuk, van de lamp tot het dekbed en de prints tot de boekenplank. Ik heb de lamp zelf al eerder eens cadeau gedaan aan een vriendin, maar stiekem wil ik hem zelf ook nog steeds erg graag hebben. De roze natuurlijk, zo heerlijk zoet! <3

 • Reply Alyt 1 februari 2016

  Mijn dochter wil graag wat extra verlichting op haar kamer. Want ze vindt het nu te donker. We zijn beide verliefd geworden op het ijscolampje. En mijn dochter zou heel graag de roze willen winnen. Ze is 15 februari jarig. Het zou een leuk, extra cadeautje voor haar verjaardag kunnen zijn!

 • Reply Dhini 1 februari 2016

  wat leuk kamertje. Ik wil ook de kamer van mijn zoon veranderen.
  Ik doe mee want wij zijn gek op ijscream
  De ijscolampjes zou graag willen winnen
  Dhini onlangs geplaatst…Mani monday : Trend#1My Profile

 • Reply Tamara TS 2 februari 2016

  Leuk, zo’n ijscolampje! Vooral de roze! Ik doe heel graag mee. Natuurlijk gedeeld. (Tamara Mara Großmaul)

 • Reply Rachel 2 februari 2016

  Wat een leuke winactie!! De kamer van mijn zoontje wordt binnenkort opnieuw ingericht tot jongenskamer ipv babykamer. Wat zal een wit of blauw lampje daar mooi in staan!
  Je pagina is geliked

 • Reply Casparina van Beek 2 februari 2016

  In de nieuwe slaapkamer van mijn dochter Marinda, zou de blauw ijsco-lamp haar kamer echt opfleuren! Precies haar kleur!

 • Reply Marian Zw. 5 februari 2016

  Nou zeg, echt te toevallig, vanmiddag met een huilende peuter bij de AH…hij wilde een lampje…..En nu zie ik deze te gekke actie voorbij komen. Ik doe graag mee voor een blauw ijsje!

 • Reply Janske 8 februari 2016

  Wat een vrolijke kamers hebben je meiden! Lekker veel mooie kleurtjes, ik hou er van! Ik zou graag zo’n mooie blauwe ijscolamp voor dochterlief Lola winnen. Zij krijgt binnenkort namelijk ook een “grote meisjes” kamer en daar past hij perfect in! Een mooi cadeautje voor haar verjaardag :-)
  Janske onlangs geplaatst…Janske’s Diet Battle 2.0 – Week 19 – dropjes en chips cravingsMy Profile

 • Reply Nathalie 8 februari 2016

  Leuke kameraccessoires. Ik doe graag mee voor de witte

 • Reply Sanne Wessels 8 februari 2016

  Ik doe ook graag mee voor mijn oudste meisje. Ze had ooit een konijnen lamp maar deze is helaas stuk gegaan en niet meer te maken en staat nu op de kast. Weg mag hij namelijk niet. Wat zou ik haar graag blij maken met zo’n leuk lampje. Liefst roze, maar alle kleuren zijn mooi!

 • Reply Alyt 12 februari 2016

  Ga voor het roze lampje. Voor mijn dochter. Ze krijgt een nieuw kamertje en is maandag 15 februari jarig!! Zou een heerlijk extra cadeautje kunnen zijn!

 • Reply Marguerita 15 februari 2016

  Wow gewonnen! Superleuk dankjewel ik ga je mailen :-)
  Marguerita onlangs geplaatst…Free our voicesMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge