Hippe, betaalbare en feestelijke kleding? Check Esprit!

8 december 2015 | Categorie: Fashion

Zoals jullie onderhand wel weten ben ik dol op online shoppen. Niet alleen voor de kids maar ook voor mezelf. Ik heb een aantal vaste winkels waar ik altijd graag even een kijkje neem als ik iets nieuws nodig heb. Ik zal binnenkort mijn favoriete webwinkels met jullie delen. Nu eerst even iets anders. Ik heb namelijk onlangs een nieuwe webwinkel ontdekt. Deze winkel wordt zeker aan dit lijstje toegevoegd. En de naam is: *tromgeroffel* Esprit.

Jullie kennen waarschijnlijk allemaal Esprit van de échte (fysieke) winkels in Nederland. Winkels waar je dus gewoon even binnenstapt zullen we maar zeggen. Hier in Den Haag heb je er meerdere. Vind het altijd leuk om er te neuzen. Elke keer als ik er kom hangt er wel iets nieuws. Esprit wisselt namelijk maar liefst 12 keer per jaar van collectie! Omdat de winkel van Esprit op loopafstand is van mijn huis, zag ik eerder geen reden om hun online shop te bezoeken. Tot deze week. Ik was op zoek naar iets specifieks en belandde min of meer per toeval op hun website. En ik was blij verrast. Enorm blij verrast! De collectie is online zo gigantisch uitgebreid. En zo tof! Elke dag komen er maar liefst 70 nieuwe artikelen bij. Door de eenvoudige zoekfunctie heb je je outfit zo bij elkaar gevonden. Heerlijke vesten, leuke jassen, tassen, hippe skinny’s, rokjes, tops en shirts. Maar ook tassen, nachtkleding, ondergoed, schoenen en zelfs sportkleding! En niet alleen voor jezelf kun je er terecht, ook voor je kinderen en je man kun je er prima slagen!

Met de kerstdagen in het verschiet heb ik een aantal van mijn favoriete kledingstukken uit de feestdagencollectie van Esprit op een rijtje gezet.

Een leuk rokje of leren broek in combinatie met een top en tweed bolero:

esprit-001

Of wat dacht je van deze leuke jurkjes:

esprit1-002

Heel veel leuke jumpsuits, ook leuk om weer te combineren met een leuk vestje:

esprit2-002

 

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reply Vlijtig Liesje 8 december 2015

  Dat blauwe jurkje rechtsboven vind ik erg mooi!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Emaillen maatbeker winnen?My Profile

 • Reply Jamey 8 december 2015

  Ik kan altijd zo goed slagen bij de esprit!
  Jamey onlangs geplaatst…Naar Bon Ton Kappers met BarberBookingMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge