Het aller-aller-allergoedste kookboek + WINACTIE!

9 december 2015 | Categorie: Health & Food, Winnen

Maar liefst 50 bekende topkoks en foodies hebben dit jaar weer meegewerkt aan het tweede Good Food Book. Met 50 recepten die door de chefs thuis bereid worden voor bijvoorbeeld vrienden en familie. Geen ingewikkelde recepten of urenlange bereiding dus. Maar wel maaltijden om op te vreten! Zo willen we het graag hebben toch?

Wat dacht je bijvoorbeeld van gerookte zalm met bietenpuree en watermeloen (Ron van Beek)? Of van een klassieke sate ajam (Jeroen Hazebroek)? Of misschien lijkt een pizza meiknol je wel wat (Niven Kunz)? Een van mijn favoriete recepten is de Thaise beef-salade van Martijn Krabbe!

kookboek

kookboek

En weet je wat ik nog het mooiste vindt aan dit ‘aller-aller’allergoedste’ kookboek? Met elk verkocht boek krijgen maar liefst 40 kinderen in het straat- en straatarme Malawi een schoolmaaltijd! Stichting FDBCK maakt hele leuke, positieve en hippe producten (waaronder dit kookboek) waarvan de opbrengst volledig naar het World Food Programme van de Verenigde Naties gaat. Het WFP steunt al jaren deze en andere arme kinderen in 60 landen. Bij elk FDBCK product zie je precies hoeveel schoolmaaltijden je doneert. Zo zorgt 1 verkochte kaart voor 1 schoolmaaltijd, elke verkochte tas voor 20 en elk verkocht kookboek dus voor 40 schoolmaaltijden.

Jonnie Boer, Ron Blaauw, Herman den Blijker, Julius Jasper en meer… Allemaal hebben ze belangeloos aan dit kookboek meegewerkt. Prachtig toch?! Ik draag heel graag mijn steentje bij en zal een aantal van deze kookboeken cadeau geven tijdens de kerst. Jij ook?

Het Good Food Book kost nog geen € 15,- en kun je hier kopen via FDBCK.nl.

WINNEN: COOLE SHOPPER
Om dit kookboek nog meer onder de aandacht te brengen mag ik van FDBCK deze gave shopper t.w.v. € 12,99 weggeven. Met deze ruime tas struin je de markt af op zoek naar lekkernijen om de recepten uit het Good Food Book te maken. De tas is gemaakt van 100% fairtrade katoen en is duurzaam geproduceerd. Handig: hij heeft wat langere hengsels zodat je ‘m ook over je schouder kunt dragen.

shopper

shopper

Wat moet je hiervoor doen:
1. Laat mij in een reactie onderaan dit bericht of op Facebook weten dat je meedoet met deze actie.
2. Like Blogbymar op Facebook.
3. Deel mijn actiebericht op Facebook met anderen in je vriendengroep (niet verplicht, wel aardig).

Meedoen kan tot zondag 20 december 12.00 uur. De winnaar maak ik op maandagavond 21 december op mijn Facebookpagina bekend. Houd mijn pagina dus in de gaten!

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reply Villa Speelmama 12 december 2015

  Ik ontdek hier net je blog, wauw!!
  Zoveel gelijkenissen: ik hou ook van koken, van nieuwe recepten uitproberen, van kookboeken. Maar ook van kinderkamers, boeken en leuke hebbedingen voor de kinderen.
  Ik doe niet mee aan de wedstrijd; ik wens je andere volgers veel succes! :-)
  Villa Speelmama onlangs geplaatst…Heerlijk gezond recept van Jamie Oliver: quinoa-salade met mango, avocado en fetaMy Profile

  • Reply Marjolein 21 december 2015

   Dank voor je reactie! Ik ga je blog bekijken!! Leuk dat we gelijkenissen hebben!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge