Mijn leven in pics #4

15 november 2015 | Categorie: Mijn leven in pics

De laatste fotoreeks plaatste ik al weer drie weken geleden. En in de tussentijd hebben we natuurlijk niet stil gezeten. De weken stonden wel een beetje in het teken van Floortje. Bij haar reguliere turntraining kwam iemand van de selectiecommissie kijken en pikte haar er vervolgens uit. Binnen een paar dagen moest ze voor de commissie verschijnen. Ik vond het nogal wat en wist (en weet eigenlijk nog steeds niet) wat ik ervan moet denken. Het leek wel een beetje op een vleeskeuring vond ik. Het ging er ook aardig streng aan toe. Maar Floortje had er zelf wel veel lol in en dus laten we ons daar voorlopig maar door leiden. Want ze is ‘door’ en moet vanaf nu twee keer in de week trainen.
Maar we deden meer! Van de herfstvakantie zijn we bij Sinterklaas aanbeland. Kijk zelf maar…

pics
Wel eens geweest bij museum Panorama Mesdag? De kinderen (en ook ik) waren aardig onder de indruk van het grootste schilderij ter wereld.

pics
Manlief ging met de kids een ochtendje naar de Gymnastiekfabriek in Den Haag. Ik schreef al eerder een blogpost over dit leuke plekje. Echt een aanrader!

pics
Met een aantal vriendinnen mocht ik voor Linda LAB de nieuwe LG OLED TV uittesten. Heb je het filmpje toevallig al gezien?

pics
Overal in het huis vind ik schriften en papiertjes met geschreven woorden, zinnen en verlanglijstjes van Floortje die nu in groep 3 zit. En ook Scrabble gebruikt ze vaak om even wat woordjes neer te leggen.

pics
Een heerlijke boswandeling tijdens de mooiste periode van het jaar.

pics
De boswandeling eindigde in de speeltuin.

pics
Ik vind mijn kapper Mario een van de grappigste mannen die ik ken. Zo’n heerlijk momentje voor mezelf.

pics
Misschien heb je eerder al gelezen dat Floortje mee mocht doen met de selectiedag. Er werd 2 uur lang flink geturnd.

pics
Gekeken werd hoeveel kracht ze heeft en hoe lenig ze is. In het blauwe broekje vooraan zie je Floortje.

pics
Vorige week was ik een aantal dagen ziek. En bij de buren werd geboord (veel lawaai). Dus nam ik Marnix maar even in mijn bed voor zijn middagdutje.

pics
Er ging weer een stuk af.

pics
Woensdagochtend, een heerlijk momentje alleen met Marnix. We gingen deze ochtend samen koffie drinken. Hij kreeg een klein kopje met warme melk.

pics
Marnix was toe aan wat nieuwe kleding. Ik heb een heel leuk merk ontdekt. Ga ik binnenkort met jullie delen.

pics
Afgelopen woensdag startte de eerste serieuze turntraining van Floortje in een andere zaal en met andere trainsters.

pics
Yeah, Sinterklaas is weer in het land…

pics
… en de zwarte pieten natuurlijk ook weer!

pics
Daar is ie dan eindelijk. IJzig koud was het!

pics
Thuis snel lekker warm worden bij de openhaard.

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge