6 printable jaarkalenders 2016

29 november 2015 | Categorie: Printables

Ik heb iets met kalenders. Ze zijn gewoon enorm handig. Zeker als je een groot gezin hebt. Je kunt er je eigen afspraken, maar ook die van je kinderen op bijhouden. Partijtjes, schoolevenementen, speelafspraakjes, sportclubjes, etc. Zelf plan ik het eten altijd een week vooruit. Zet ’t op de kalender en je weet precies wat je te doen staat die dag.

Tegenwoordig zijn er heel veel leuke printable jaarkalenders op internet te vinden. Ik heb er 6 gratis printable jaarkalenders voor je gevonden! Onder de foto zie je de link waar je de kalender gratis kunt downloaden.

6 gratis printable jaarkalenders

printable 1
Download de kalender hier.

printable 2
Download de kalender hier.

printable 3
Download de kalender hier.

Printable 4
Download de kalender hier.

printable 5
Download de kalender hier.

printable 6
Download de kalender hier.

 

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge