Mijn leven in pics #3

19 oktober 2015 | Categorie: Mijn leven in pics

snaps
Ik kocht nog een paar leuke broekjes voor Marnix bij V&D.

snaps
En, hoe vind je het broekje staat? Stoer toch?!

snaps
Ik heb nog heel weinig foto’s van de kinderen in huis hangen. Bij Action zag ik deze leuke fotolijstjes liggen. Grappig met die half, wit geschilderde lijst. € 2,80 per stuk, geen geld toch?! Nu nog een leuk plekje vinden om ze op te hangen.

snaps
Ik was onverwacht een dagje vrij en dus kon ik de hele dag alleen van mijn mannetje genieten. Ik besloot lekker een dutje met hem te doen… Ik schreef er eerder al over in mijn blogpost ‘100% thuisblijfmoeder, yah of nay’

snaps
Je moet soms inventief zijn met een puberende kleuter die moe is en een peuter die nog niet zo ver kan lopen.

snaps
We aten het allerlaatste schepijsje van dit jaar. Wat een heerlijkheid!

snaps
Het mooiste aan de herfst vind ik toch wel de veranderende kleuren van de bomen. We maakten een heerlijke wandeling in bos Clingendael. Wat een prachtig bos is dat! Blaadjes en eikels zoeken…

snaps
Ook Marnix keek zijn ogen uit. ‘Die!’

snaps
Hoewel het niet regende, kwam mijn nieuwe regenjas van hipinderegen.nl toch goed van pas tijdens de wandeling. Heb je mijn shoplog al gelezen waarin ik schrijf over de regenjas die ik in deze leuke webwinkel vond?

snaps
We zagen prachtige paddestoelen. Zie je hoe mooi het zonlicht erop schijnt? Deze foto is onbewerkt!

snaps
Fiene klom telkens omhoog. Later zag ik pas dat het eigenlijk helemaal niet mocht.

snaps
Over een paar weekjes zijn we 10 jaar samen! Nog steeds ben ik verliefd op deze man…

snaps
Fiene en ik gingen samen naar de musical Nijntje viert feest. In alle eerlijkheid: ik vond er niet veel aan. Fiene eigenlijk ook niet. Een herhaling van een aantal liedjes van de twee eerdere musicals waar we zijn geweest. De kwaliteit van de zang vond ik ook minder.

snaps
Het was al flink koud vorige week. Tijdens een ochtendwandeling deed ik Marnix zijn nieuwe muts van H&M maar even op.

snaps
De meiden op kwamen op woensdag doodop uit school. Floortje maakte een flinke smak op haar gezicht. En dus mochten ze dit keer de boterham op de bank eten. Lekker met een kleedje erover…

snaps
Op vrijdag ging ik met vriendin Marielle eten bij Mama Kelly. Een superleuke, hippe tent in Den Haag. Echt de moeite waard!

snaps
Gisteren gingen Fiene en ik lekker met de barbies spelen. Dat vindt ze het leukste wat er is…

snaps
…helemaal als ik met haar meespeel. Vaak komt het erop neer dat ik alle haren weer even netjes doe. Grappig genoeg vond ik dat als kind ook het leukste…

snaps
De herfstvakantie is begonnen en dus hebben we een aantal leuke uitstapjes geregeld. Met de meiden ging ik naar de musical Rapunzel in Circustheater Scheveningen. Erg leuk. Deze musical stond ook in mijn lijstje met voorstellingen die ik eerder op mijn blog plaatste.

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reply Vlijtig Liesje 20 oktober 2015

  Wat grappig hoe ze Nijntje vormgeven in het theater!

  De broekjes voor je zoon vind ik erg leuk.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…MaismoeMy Profile

  • Reply Marjolein 20 oktober 2015

   Ja, ziet er schattig uit! Helaas vond ik niet veel aan de voorstelling :-)
   Leuk he die broekjes! Echt de moeite waard!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge