Musthaves jongenskamer zwart/wit

16 september 2015 | Categorie: Kids room

kinderkamer jongen

Pinterest is een grote inspiratiebron voor mij als het om kinderkamers gaat. Het liefste wil ik onze drie kinderkamers wekelijks restylen met al het leuks dat ik zie. Over niet al te lange tijd moeten we het kamertje van Marnix aanpakken. Hij ligt nu nog in zijn ledikant, maar kleine jongens worden groot…

Zwart/witte kamertjes zijn al een poosje de trend. Er zijn webwinkels die hier slim op inspelen door alleen maar zwart/witte items te verkopen. CarlijnQ en EN LAS NUBES bijvoorbeeld. Heb een aantal van mijn favoriete spullen voor jullie op een rijtje gezet.

De krijtbord muursticker van Ferm Living hangt al een jaar op de kamer van mijn oudste dochter Floortje. Ik vind ‘m nog steeds erg leuk. Op school leert ze nu lezen en schrijven en regelmatig staat ze als een schooljuf voor haar muursticker de letters aan te wijzen. Ook de Nijntje lamp staat hier beneden in de speelhoek. Geniet er nog dagelijks van als ik ernaar kijk. Wist je trouwens dat H&M HOME ook hele hippe kinderkamer accessoires heeft? Er zijn bijvoorbeeld veel leuke, betaalbare dekbedovertrekken te vinden. Zo ook deze zwart/witte! Hieronder de linkjes zodat je de items online kunt shoppen.

1) Krijtbord muursticker ABC van Ferm Living
2) Wollen tapijt pinguïn van Zara
3) Dekbedovertrek van H&M
4) Nijntje lamp, 80 cm
5) Papierbag XXL van CarlijnQ
6) Boekenplank huisje van H&M

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge