Blogbymar in een nieuw jasje

12 september 2015 | Categorie: Persoonlijke posts

computer

Yeahhhh! Gisteravond maakte ik even een vreugdedansje. Mijn blog heeft namelijk een nieuw jasje gekregen. Na een aantal weken van voorbereiding is mijn nieuwe site eindelijk live! Wat vinden jullie ervan? Op zich was ik nog best blij met het ontwerp dat ik had, maar zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben ben ik steeds actiever aan het bloggen. En daarbij vond ik een nieuwe, frisse opmaak van mijn site passen.

De ontwikkelingen op online gebied gaan razendsnel. En ook blogsites zijn aan verandering onderhevig. De manier waarop de artikelen worden getoond met steeds meer aandacht voor beeld in plaats van tekst bijvoorbeeld. Ik moet dus wel een beetje met de tijd meegaan. En ook dit keer heeft Eunoia Studio me fantastisch geholpen.

Ik heb bewust voor een vrij ‘kleurloze’ opmaak gekozen. Iets tijdlozer en tegelijkertijd meer van nu. Het logo (en ook de rest van de site) is dus zwart-wit opgemaakt. Hoewel mijn intimi weten dat ik dol ben op neon roze en turquoise heb ik daar bewust niet voor gekozen.

Over actiever bloggen gesproken. Ik ben dus meer aan het schrijven, dat zal jullie niet ontgaan zijn. Zoals jullie eerder al konden lezen heb ik het plan van het nieuwe kinderkledingmerk even in de koelkast gelegd. En daardoor heb ik in de avonden opeens weer heel veel meer tijd. Schrijven is altijd al een grote hobby van me geweest. En dus was de stap naar het bloggen snel gemaakt.

In de eerste plaats schrijf ik echt voor mezelf. Omdat ik het gewoon zo ontzettend leuk vind om te doen. Om de dingen die ik meemaak, leuk vind en tegenaan loop vast te leggen op ‘schrift’. Er zijn heel veel andere moeders die dat ook leuk vinden om te doen en te delen. En toch hoop ik met mijn persoonlijke blogs – waarin ik mijn ervaringen als moeder van drie, vrouw van en werknemer deel – ook weer andere moeders te inspireren.

Ik hoop natuurlijk dat steeds meer moeders mijn blog gaan lezen en dat het aantal volgers steeds groter wordt. Om dat te bereiken heb ik jullie hulp ook nodig. In de eerste plaats bijvoorbeeld door mijn Facebookpagina en berichten te liken en/of te delen. Ondertussen ben ik aan de achterkant druk bezig om mijn blog verder te ontwikkelen en optimaliseren. Meer daarover binnenkort, in een volgende blog…

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge