Betaalbare trendy winterjassen voor jongens

23 september 2015 | Categorie: Kids fashion

Met dit herfstachtige weer krijg ik echt weer zin om de winterjassen van de kinderen in te slaan. Uit ervaring weet ik dat je er snel bij moet zijn. Binnen no time zijn de winterjassen uitverkocht. Wacht dus niet totdat het echt koud wordt en het te laat is!

Persoonlijk vind ik het zonde om heel veel geld aan een kinder-winterjas uit te geven. En toch wil je dat je kind er leuk bijloopt. Je trekt ‘m tenslotte elke dag aan. Meestal kom ik uit op een jas van Zara, V&D of H&M. In deze blog heb ik een aantal van mijn favoriete winterjacks voor jongens op een rijtje gezet. En het leuke is: alle jassen zijn te koop voor nog geen € 50,-! Zoals je ziet ben ik gek op gewatteerde jacks ;-)

gewatteerd jack
Gewatteerd jack, Frendz – 49,99

Parka met uitneembare voering
Parka met uitneembare voering, Zara 39,95

gecoat jack
Gecoat jack, H&M 34,99

gewatteerd bomberjack
Gewatteerd bomberjack, H&M 34,99

Gewatteerd jack
Gewatteerd camouflagejack, Zara 25,95

gewatteerd jack
Gewatteerd jack, H&M 29,99

gewatteerd jack
Gewatteerd winterjack, H&M 29,99

gewatteerd jack
Gewatteerd winterjack, H&M 29,99

Binnenkort mijn favoriete jassen voor meisjes!

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reply Linda 24 september 2015

  Ik ben me dit jaar te buiten gegaan aan een jas van Gap… Schandalig ;-). Maar de jas waar ik mijn zinnen op had gezet (van WE) was niet meer leverbaar in Sef’s maat. Dus toen moest ik verder zoeken en dit was toch echt de enige leuke jas die ik tegenkwam :-).

 • Reply Monique 24 september 2015

  Ik koop graag ski-jacks voor de jongens. Lekker warm, stoer en bijvoorbeeld bij Scapino echt niet duur. Trouwens, nog nooit meegemaakt dat er geen enkele winterjas meer te koop is. Online is ook altijd wel wat te vinden.

 • Reply Shoplog: Tumble 'n Dry, Name-it, Benetton en Frendz - Blogbymar.com 27 september 2015

  […] jullie nog dat ik een paar dagen geleden een blog schreef over betaalbare winterjassen voor jongens? Ik zag deze jas van Tumble ’n Dry en kon […]

 • Reply Trendy winterjassen voor meisjes - Blogbymar.com 15 oktober 2015

  […] plaatste ik al een post met trendy, betaalbare winterjassen voor jongens. Dit keer zijn de meisjes aan de beurt. Ik ben weer […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge