Trakteren, simpel maar toch lekker…

31 augustus 2015 | Categorie: DIY

trakteren

Vandaag ging Floortje trakteren op school. Ze is zes jaar geworden. Trakteren… Als ik heel eerlijk ben vind ik het altijd best een dingetje. Om iets te bedenken wat gezond is, niet al te veel tijd in beslag neemt om te maken, de kinders ook nog lekker vinden en wat een dagje in of buiten de koelkast overleeft. Op school zie je soms de meest jaloersmakende traktaties voorbijkomen. Moeders die waarschijnlijk heel veel tijd hebben (of maken)…

Het moest dus iets simpels, leuks, lekkers en (enigszins) gezonds worden. Het werden: zakjes gevuld met popcorn. Ik heb me er dus best een beetje gemakkelijk vanaf gemaakt. Maar Floortje vond het gelukkig heel leuk om de dertig zakjes te vullen en om de doos samen te versieren. En ik ook! En als je ’s morgens dan je blije meisje met traktatie over het schoolplein ziet lopen, dan voel je je best een beetje trots…

Voor wie wat inspiratie wil opdoen, hieronder wat leuke (en meer gezonde) traktaties die ik op Pinterest tegenkwam. Volgend jaar maak ik de pizza, hoe leuk is die?!!

traktatie 1

traktatie 2

traktatie 7

traktatie 5

traktatie 4

traktatie 3

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge