Shoplog – Zara

27 augustus 2015 | Categorie: Kids fashion

Zara kindermode

Wie zegt dat shoppen voor jongetjes niet leuk is, heeft het wat mij betreft goed mis. Er is (vooral online) zoveel leuks voor jongens te vinden. Maar mijn favoriete winkel blijft toch wel Zara. Voor de meiden slaag ik er eigenlijk bijna nooit. Vind de stijl vaak net iets te klassiek. Maar voor jongens… smullen maar! De collectie wordt heel regelmatig aangevuld, dus je moet de site en/of winkel goed in de gaten houden.

Vooral de broekjes van Zara zijn mijn favoriet. Vanaf € 8,95 scoor je er al eentje. Altijd in leuke kleuren en met leuke prints. Ze zitten ook nog eens heel cute. Strak bij de beentjes, baggy bij het kruis. Maar ook genoeg leuke T-shirts, sweaters en bijvoorbeeld sneakers. Mijn winkelmandje is bij het online shoppen altijd bomvol, waarna ik er toch maar weer driekwart uit gooi. Het moet tenslotte ook leuk voor de portemonnaie blijven…

Deze week ben ik weer goed geslaagd bij Zara, twee nieuwe broekjes en een aantal shirts:

Blog Zara

Blog Zara1

Blog Zara2

Shoppen bij Zara doe je hier.

Wat is jouw favoriete merk voor jongens?

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge