Holiday report: Ouddorp – Zeeland

28 augustus 2015 | Categorie: Eropuit

Zeeland

Zo vlak voordat de scholen weer begonnen piepten wij er met het gezin nog eventjes tussenuit. We wilden graag naar Texel, maar alles was vol. Het werd een weekje Ouddorp, Zeeland. En oh wat is het vertoeven in eigen land – met mooi weer (dat dan weer wel) – toch ontzettend fijn! Je bent er in een poep en een scheet en toch ben je echt even weg! De stranden in Zeeland zien er ook anders uit dan hier in Scheveningen. Veel breder, leger, rustiger. Op een ‘onbewaakt’ moment liepen er opeens drie blote kindjes te rennen. Hoe heerlijk is dat?!

En ook het park waar we zaten (Strandpark Duynhille) was echt fijn. Spiksplinternieuw (want afgelopen december opgeleverd) en dus alles was lekker schoon en netjes. Het park zelf heeft weinig te bieden. Geen zwemparadijzen of kinderboerderijen dus. Wel een mini-supermarktje, kleine speeltuin met springkussen en een restaurant. En alles op loopafstand van het strand. Meer hebben wij niet nodig…

Omdat het park zo nieuw was, waren er wel wat kleine kinderziekten. Bolderwagens en fietsen konden we bijvoorbeeld niet meer huren, er waren er veel te weinig voor het aantal gasten. En in het huisje was bijvoorbeeld ook geen kinderbestek of -servies aanwezig. Maar ach, voor die paar dagen maakt dat echt niets uit.

Ouddorp zelf stelt niet heel veel voor maar met de auto ben je zo in bijvoorbeeld Middelburg. Ook leuk om bezocht te hebben. En in de buurt genoeg kinderspeeltuinen en overdekte zwembaden, voor het geval het weer toch een beetje tegenzit.

Dus mocht je nog een leuk adresje zoeken voor een (mid)weekje weg, dan raad ik je dit plekje zeker aan.

Bekijk het filmpje, dan krijg je een goede indruk van onze week in Ouddorp…

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge