Kinderlabel starten: we zijn begonnen!!

15 april 2015 | Categorie: Persoonlijke posts

Wie mij kent, weet dat ik al jaren, vanaf de geboorte van Floortje, iets voor mezelf wil opzetten. Een webwinkel. Iets voor kinderen en iets met kleding. Maar met een baan, inmiddels drie kinderen, een man en een sociaal leven heb ik tot nu toe niets met die ideeën gedaan. Het bleef maar borrelen en borrelen. Elke keer plopte het weer op in mijn hoofd om vervolgens weer weg te ebben. Waarna het weer borrelde en ik het weer negeerde. Uiteindelijk vond ik het – nu bijna een half jaar geleden – toch tijd om iets met mijn ideeën te doen. En dat ik het niet alleen wilde doen, stond als een paal boven water. En die ‘iemand’ vond ik ook, Marielle. Tijdens een etentje vertelde ik haar over mijn plannen. Ze was meteen enthousiast.

Een half jaar lang hebben we veel gekletst, maar weinig tot niks gedaan. Uiteindelijk niet productief dus. Tot een paar weken geleden. ’s Morgens spiekte ik even op Facebook en las ik over een nieuw label. Een label voor iets dat wij wilden opzetten! Iets dat omschreven werd als ‘een gat in de markt’. Ik voelde een brok in mijn keel en een steek ik mijn buik. ‘Dag gat in de markt…!’ Kennelijk waren er anderen die het idee net zo goed vonden. Onze ogen werden geopend en we kregen een spreekwoordelijke schop onder onze kont. Nog diezelfde week spraken we ’s avonds af. We besloten het gat in de markt naast ons neer te leggen en door te gaan met een ander idee (we hadden er nog eentje achter de hand). En eigenlijk zijn we er nu van overtuigd dat ons andere idee een beter idee is. Het idee heeft in elk geval iets met slapen te maken (ik vertel jullie er later wel meer over). We hebben elkaar de hand geschud er besloten er nu echt voor te gaan. Dat ‘gaan’ betekent voor ons dat we een paar avonden per week achter ons computertje kruipen. Want ja, we hebben allebei een serieuze baan en als ik vrij ben op woensdag, dan ben ik met de kinderen samen. Dat is en blijft ook zo. De avonden dus. En hoewel ik vaak ’s avonds op de bank neerplofte, merk ik nu dat ik bruis van de energie. Ik verheug me echt om elke vrije minuut in mijn nieuwe project te stoppen.

Het vertrekpunt van ons plan is een marktanalyse. De enquête daarvoor hebben we in de afgelopen twee weken opgezet en gisteravond heb ik ‘m via Facebook verstuurd. Zo leuk om die eerste resultaten te lezen.

We are so excited en benieuwd ook wat jullie ervan gaan vinden. Blijf me volgen, dan houd ik je op de hoogte!

xxx Marjolein

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reply Je eigen (kinder) kledinglijn beginnen? 10 tips! - Blogbymar.com 7 september 2015

    […] tijd geleden konden jullie op mijn blog lezen dat ik – samen met een vriendin – van plan was een nieuw kinderkledingmerk op […]

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge