Knutselen voor Pasen – DIY’s

29 maart 2015 | Categorie: DIY

Volgend weekend is het weer Pasen. Een lekker lang weekend dus, daar houden we van! En natuurlijk ook veel gezelligheid. Ontbijtjes, eieren zoeken en schilderen, je kent het wel. Maar feestdagen brengen ook verplichtingen met zich mee. Gaat je kind al naar school dan weet je al dat daar nogal veel van de ouders wordt verwacht. Elke ‘feestdag’ – Pasen, Sinterklaas, Sint-Maarten, maar ook bijvoorbeeld de eerste dag van de lente, zoals vorige week – wordt aangegrepen om iets met de kinderen te doen. Hartstikke leuk natuurlijk, de ouders kunnen ook weer aan de bak. Eten bereiden of helpen knutselen.

Pinterest is mijn grootste inspiratiebon voor leuke DIY’s. Ik heb wederom een paar leuke ideeën gevonden om samen met de kinderen te knutselen deze week. Speciaal voor Pasen. Woensdagochtend wordt er namelijk weer ontbeten op school…

Check mijn Pinterest voor alle werkbeschrijvingen.

Knutselen voor Pasen

3_bunny_rosette

8a3708e24fa9c1801deac7da8f0d3aae

cute_rabbit_diy2

MerMagBunnyBasketwithDuctTape1title

PC004

Ga jij ook voor Pasen iets maken met je kinderen?

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reply Knutselen voor pasen: paasei-mandje - Blogbymar.com 10 maart 2016

    […] NOG MEER KNUTSELEN VOOR PASEN? KLIK HIER. […]

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge