Een hele speciale verjaardag

24 februari 2015 | Categorie: Persoonlijke posts

Ik besef me nu (na vorig weekend) pas echt dat mijn man O. best wel behoorlijk romantisch is. En hoe leuk ik dat vind. Hij verrast me regelmatig met mooie bloemen, een lief kaartje of een lekker etentje. Dat nam ik tot vorig weekend altijd voor lief. Vond dat eigenlijk heel gewoon. Maar is het wel zo vanzelfsprekend? Elke verjaardag -jaar in, jaar uit- zet hij me in het zonnetje. De kamer altijd versierd, lekkere ontbijtjes en lieve cadeautjes. En ook Valentijnsdag of onze trouwdag vergeet hij nooit.

Maar dit jaar spant toch wel de kroon! Hij had al een paar weken geleden aangegeven dat ik de 14e vrij moest houden. Samen gezellig ergens eten. ’s Ochtends kreeg ik een lieve kaart met een nog liever tekstje erop. En een prachtig lingeriesetje (ja, ja, hij had mijn wishlist gelezen). Typisch O. Om 19.00 uur zou het etentje beginnen, ervoor nog even een drankje doen. Werkelijk geen idee waar we heengingen. Bij halte ‘Van Speijkstraat’ stapten we uit. Pal om de hoek van ons huis. ‘We gaan naar De Klap (een tentje waar we wel vaker eten). Ze organiseren elk jaar een Valentijnsdiner voor een klein gezelschap, met een soort van vermaak erbij.’ ‘Oh, wat leuk!’

We werden de trap op gestuurd en deden de deur open. Niemand. ‘Goh, we zijn de eersten’ zei ik nog. O. deed een andere deur open en TATATADAAAAAA: daar stonden allemaal vriendinnetjes. En zelfs mijn halfzus die ik in geen jaren had gezien! ‘SURPRISE!’ Geen romantisch dineetje voor twee dus, maar een verjaardagspartijtje (want de 15e jarig) :-)

IMG-20150216-WA0003

Naast het lekkere eten en alle gezelligheid ben ik enorm verwend met een prachtig servies dat ik zo graag wilde hebben (Iittala). En een enorme kaart met allemaal lieve, persoonlijke en ontroerende tekstjes erop. Hoewel ik het nooit zo heb op het vieren van mijn eigen verjaardag zal ik deze avond nooit meer vergeten. Met DANK aan mijn lieve, romantische man O. En mijn vriendinnetjes natuurlijk!

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge