Fotoshoot met de familie

3 oktober 2014 | Categorie: Persoonlijke posts

Ken je dat: eigenlijk maak je alleen maar foto’s van je kinderen? Geen of nauwelijks pics van ‘het gezin’? Dat je straks 20 jaar verder bent en je kinderen op geen enkele foto papa of mama terugzien. Tegelijkertijd heb ik hier een man thuiszitten die het vreselijk – ik bedoel dan ook echt VRESELIJK – burgerlijk vindt om een fotoshoot te doen. En vooral als daar attributen aan te pas komen, zoals je tegenwoordig nog wel eens ziet. En ik moet zeggen, ik houd zelf eigenlijk ook niet zo van die gestylde shoots. Stijfjes met elkaar in de camera kijken. Met z’n allen tegelijk ‘say cheeeeeese’…

Nee, ik wilde gewoon wat spontane kiekjes van ons vijfjes. En hoewel je niet helemaal kunt voorkomen dat je af en toe even naar de camera moet kijken, zijn ze best goed gelukt niet? Ik ben er in elk geval blij mee. Met dank aan Laura van Deursen.

fam. zeestraten-104

fam. zeestraten-86

fam. zeestraten-74

fam. zeestraten-47

fam. zeestraten-44

fam. zeestraten-24

fam. zeestraten-6

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge