Vakantiefilm Noorwegen

13 augustus 2014 | Categorie: Eropuit, Filmpjes

Weer terug van een heerlijke vakantie in Noorwegen. Sterker, we zijn inmiddels al weer begonnen met werken. De negen dagen daar bij Ellen en Gert-Jan waren vooral heel relaxed. Elke ochtend kwam Gert-Jan in ons huisje ontbijten en nam de kindjes daarna mee voor een lange wandeling langs de berg in de tuin, waar allemaal schatten verstopt zijn. Zo hadden Olivier en ik heerlijk rustige ochtendjes met een slapende Marnix in bed.

Ellen heeft heel wat wafels en overheerlijke taarten gebakken met de kinderen. Ook alle poezen, maar vooral James, vonden de kinderen machtig interessant. We hebben geknutseld, steentjes in het water gegooid, mooie grote schelpen gezocht, met lego gespeeld, gewandeld, geschommeld, gevoetbald, een vuur gestookt en genoten van het overheerlijke eten van Ellen.

Zie hieronder een impressie van de vakantie. Luister ook vooral naar de prachtige gitaarmuziek van Harry Sacksioni (ik ben er erg van gecharmeerd).

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge