Marnix’ geboortefilm (bijna 1 jaar na dato)

15 augustus 2014 | Categorie: Persoonlijke posts

Nog een paar dagen en ons kleine mannetje is 1 jaar! Hoogtijd om zijn geboortefilmpje af te maken. En als ik de beelden dan weer allemaal zie, dan schieten de tranen in mijn ogen. Van geluk en een beetje van weemoed. Wat was het heerlijk om dit mannetje te dragen en wat was het -ondanks de wat zware start voor Marnix- het een geweldige ervaring om dit keer een geplande keizersnede te ondergaan.

De allereerste keer dat ik hem mocht vasthouden en aan hem mocht ruiken. De allereerste keer dat hij zonder zuurstof bij me mocht liggen, aan de borst mocht drinken. De intieme momentjes in het ziekenhuisbed waarbij hij stiekem ’s nachts bij me in bed lag, omdat we dat allebei zo fijn vonden.

Maar ook de fijne kraamtijd met onze kraamverzorgster Michelle, die hem altijd ‘boef’ noemde. En dat doen we nu nog steeds. Een jaar dat is voorbijgevlogen, zoals alle jaren voorbij vliegen. Een jaar met gebroken nachten, maar ook een heel lief ventje dat heerlijk tegen je borst aan kruipt. Een tevreden mannetje. Een ondernemend mannetje ook. Een ventje waar ik zoveel van houd. Waar we allemaal zoveel van houden. Een verrijking van ons gezin!

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reply 10 dingen die je moet weten over een keizersnede! - Blogbymar.com 16 oktober 2015

    […] Bekijk ook: geboortefilm Marnix. […]

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge