Compilatiefilmpje vakantie Texel!

27 juli 2014 | Categorie: Eropuit, Filmpjes

Net terug van een week Texel. Ik weet nog goed dat ik als kind ook een vakantie heb doorgebracht op het eiland. En vooral de grote grastuin rondom ons huisje kan ik me nog herinneren. Het leuke was dat het huis dat we nu huurden me daar precies aan deed denken. En zoals ik het me had voorgesteld: de kinderen speelden er samen urenlang in.

Maar we hebben meer gedaan. Een bezoekje aan Ecomare (de zeehondencreche) waarbij we konden zien hoe de zeehonden te eten kregen. Een wandeling door de duinen, speciaal opgezet voor kinderen met opdrachten die moesten worden uitgevoerd. Een fijne waterspeeltuin, bij de jachthaven in Oudeschild. Een wandeling over het strand en het beklimmen van de vuurtoren (Floortje en Olivier). Dagen op het heerlijke strand vertoeven en gezellig lunchen bij Paal17 (strandtent van het jaar). Pannenkoeken eten bij Catharinahoeve (een restaurant met indoor speelparadijs). Een ijsje eten bij ijsboerderij Labora (ijs gemaakt van de melk van de koeien uit de weide – verser kan niet). Met z’n allen lekker uit eten (maakt niet uit dat de kindjes er laat in liggen want het is tenslotte vakantie). En veel gezelligheid in en rondom het huisje. We hebben echt genoten, ook met opa en oma, en gaan zeker weten snel weer een keertje terug!

Hier een compilatie van onze fijne vakantie:

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge