Compilatiefilmpje vakantie Curacao EINDELIJK klaar!

2 maart 2014 | Categorie: Eropuit, Filmpjes

Oef, het heeft wat bloed, zweet en tranen gekost om dit filmpje te maken. Niet omdat het maken van filmpjes nou zo lastig is of omdat ik heel veel filmfragmenten moest monteren. Maar iMovie bleef elke keer maar vastlopen. Ik kon het filmpje tussendoor niet opslaan en moest dus telkens opnieuw beginnen. Geloof dat ik dit filmpje nu zo’n 30 keer gemaakt heb! Olivier heeft extra geheugen in de computer laten zetten, er een nieuw besturingssysteem op gezet en nu werkt de computer (en iMovie) weer als een zonnetje. Zie hieronder het resultaat, een impressie van onze fantastische vakantie!

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reply Anna de la Parra 15 maart 2014

    Knap hoor hoe je dat doet, lijkt wel een echte pro! X

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge