Verliefd ♥

28 oktober 2013 | Categorie: Persoonlijke posts

Wat is het weer ontzettend genieten met zo’n klein hummeltje. Als ik naar Marnix kijk, dan smelt ik helemaal. Echte liefde voel ik voor hem. Marnix is een ontzettend zoetje, heerlijk dat hij nu deel uitmaakt van ons gezin. En het gaat goed met hem. Nog steeds uitermate tevreden en rustig.

’s Morgens zo rond de klok van 7.00 uur krijgt hij in bed de borst. Het liefst slaapt hij dan meteen weer verder maar meestal neem ik hem mee naar beneden. Even in de wipper zodat ik de meiden ondertussen aandacht kan geven (aankleden, haren kammen, brood smeren, etc.) en papa kan douchen. Maar al snel wil Marnix verder slapen. In de ochtend leg ik hem lekker in de kinderwagen in de gang. Toch nog een beetje dichtbij. Rond 11.00 uur wordt er weer gegeten en rond 12.00 uur wil meneer dan toch echt wel weer graag naar bed. Ingebakerd en wel in z’n eigen bedje. Daarin slaapt hij dan vervolgens weer tot aan de volgende voeding (15.00 uur). In de middag is hij vaak wel wakker, tenzij ik hem in de draagzak meeneem, dan is hij al gauw weer vertrokken. Om 18.30 uur weer een voeding en om 19.00 uur weer erin. Is het geen slaapkop?!!

Ik probeer hem tussendoor zoveel mogelijk te knuffelen. Of even in badje, maar net waar we zin en tijd in/voor hebben. Ik realiseer me maar al te goed hoe ontzettend snel het allemaal gaat, te snel! Ik moet er nog even niet aan denken dat ik over twee maanden weer moet werken :-(

Bijna twee weken geleden heeft hij z’n eerste lachje laten zien, ook dat was weer bijzonder. En afgelopen vrijdag hebben we voor het eerst een afgekolfd flesje melk gegeven. Even wennen, maar uiteindelijk dronk hij het flesje bijna helemaal leeg bij papa!

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge