Blog Kindermodeblog.nl – winterjassen Hema

14 oktober 2012 | Categorie: Kids fashion

Heerlijk vind ik het om op mijn vrije dag lekker met de kindjes even in de stad te struinen. Vaste prik is een bezoekje aan de Hema. Ik kan er altijd wel iets leuks vinden voor relatief weinig en dat werkt nogal ehm… verslavend. Herkennen jullie dat?

Vandaag liep ik dus weer even langs de kinderafdeling van de Hema en mijn oog viel toen op deze twee houtje-touwtjejassen. Echt een gloriemomentje, want het vinden van leuke en betaalbare winterjassen voor mijn meiden vind ik een crime. Ik heb avondenlang het internet afgezocht naar nieuwe winterjassen, maar geen enkele vond ik leuk (of betaalbaar) genoeg om in mijn winkelmandje te gooien. Ik was dus blij verrast toen ik deze jasjes aan de rekken zag hangen. Het bracht herinneringen aan vroeger naar boven toen ik zelf nog in een houtje-touwtjejas liep.

Voor Fiene heb ik de rode gekocht, voor Floortje de blauwe. Ik vind ze klassiek en toch hip. Ze zitten echt als gegoten. Leuk afgewerkt met een sterrenprint aan de binnenzijde en nog leuker: ze zijn scherp geprijsd: 29,95 euro per stuk. Ik ben er blij mee!

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge