Kinderverjaardag met Clown Johnny Mendola

29 september 2012 | Categorie: Filmpjes, Persoonlijke posts

Afgelopen zondag vierde Floortje eindelijk haar verjaardagspartijtje. Precies een maand na haar derde verjaardag; uitgesteld vanwege alle vakanties van vriendinnetjes.

Nog geen twee maanden geleden vierden we het feestje van Fiene. En met nagenoeg hetzelfde gezelschap vonden we het daarom leuk om de middag nét even iets anders in te vullen. Maar wat kun je doen met een gemêleerd gezelschap van ouders en kinderen?

Een paar dagen geleden kregen we opeens een ingeving: ‘laten we een clown inhuren!’ Al googelend kwamen we terecht bij clown Johnny Mendola en toevallig woont hij nog bij ons om de hoek ook! Gelukkig had Johnny nog een gaatje in zijn agenda. Een half uurtje vonden we voor de kindjes lang genoeg; de spanningsboog is op deze leeftijd immers nog niet zo groot.

We hebben Floortje (op advies van Johnny) een paar dagen van tevoren over de clown verteld. Zo klein als ze zijn kunnen (sommige) clowns best eng zijn. Ik liet haar foto’s en filmpjes van Johnny op zijn website zien. Floortje vond het eigenlijk maar machtig interessant. Elke avond voor het slapen ging kletsten we even over Johnny. ‘Wie komt er zondag op jouw feestje? Johnny!!!’

En ja hoor. Na het eten van een lekker stukje chocoladetaart (Floortjes favoriet) was Johnny daar eindelijk. In het echt! Johnny werd al juichend en jubelend door Floortje en de andere kindjes onthaald. Een half uur heeft de clown de kindjes (en ouders) fantastisch vermaakt. Een leuk repertoire van liedjes zingen, dansen, snoepjes goochelen en ballonfiguren maken. Kijk maar even naar het compilatiefilmpje dat ik heb gemaakt, dan krijg je een beetje een idee…

Nu we ervaren hebben hoe leuk clowns eigenlijk zijn (en dan in het bijzonder Johnny Mendola natuurlijk) is dit zeker voor herhaling vatbaar. Superleuk vermaak, voor jong ‘en ‘oud’! ☺

Dus willen jullie ook een keertje iets anders doen op een feestje: bel een clown (of Johnny Mendola natuurlijk).

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge