Eropuit: boerderij Het Geertje

4 augustus 2011 | Categorie: Eropuit

Een mooie, zonnige dag en Floortje ‘vrij’ van de crèche. Wat te doen? Naar de (kinder)boerderij! Onlangs zijn we met Floortje voor het eerst naar een kinderboerderij in Scheveningen geweest. Maar toen ze bij binnenkomst de schommel in haar vizier kreeg, verloor ze direct alle interesse in de beesten.

Iemand tipte me over de biologische veeboerderij ‘Het Geertje’ in Zoeterwoude. Op de boerderij zijn alle stallen open en kun je dus als kind heel dichtbij de beestjes komen. Bij de jonge geitjes kun je zelfs in de hokken kruipen. Ook verkopen ze voor 80 cent kleine flesjes melk die je aan de geitjes kunt geven. Floortje had meteen de grootste pret in de geitenstal. Zonder schroom pakte ze het hooi van de grond en ging diverse geitjes voeren. Heerlijk om je kind zo blij te zien; daar worden papa en mama ook heel blij van!

Mocht je kinderen hebben en in de buurt van Zoeterwoude wonen/zijn: Het Geertje, een echte aanrader!

Een paar kiekjes:

 

Facebook reacties

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge